Sevda6767 Merhaba hanımlar 🌸 ikizlerimden biri birkaç gün önce 3ay 27 günlük iken sırt üstünden yüz üstü döndü. Aynı gün birkaç defa döndü. Ertesi günü de yaptı ama dönüş o dönüş:) birkaç gündür yan bile dönmüyor. Unuttu mu sevmedi mi acaba dönmeyi:)
Tugcerylmzkerem Sevda6767 Bizimki 2,5 aylıkken döndü kızım 4 aylıkken donmustu cunku sizinki gibi bir kac kez sonra donmedi 4. Ayda tekrar basladi🥰
1ikizannesi Sevda6767 dönmesi için herhangi bi şey yapıyor musunuz destek gibi mesela ? 3 ay 10 günlük ama hiç tık yok bizde. Daha zamanı mı var bilemedim
yusmer Sevda6767 ayy ne güzel olurmuş öyle döner tekrar bzde 3 ay 29 günlük olduk daha bekliyorm hatta yüz üstü koyduğumda biri kafassını bile kaldrmıyor yatırıyor🤭
Sevda6767 yusmer evet canım üç gündür yine dönüyor:) yüz üstü çok durduruyorsan yoruluyor olabilir canim
yusmer Sevda6767 aksine çok brakamıyorm ağlıyorlar öyle oyun halısında ble cok durmuyorlar kucak istyorlar hep npcam blmiyorm elleriyle hc bse tutmuyorlar veriyorm almıyor anca elleri agznda şapur şupur🤭bapcam blmiyorm brde emerken olsın uytrken falan kucaktahep kıpır kıpr ağlamaklı ayaklr kıpır kıpır sende benzer şeyler varmı ıp
Sevda6767 yusmer bizde de nesneye uzanma kavrama yok canım. Aslında iki hafta önce falan uzaniyorlardi bir hafta falan uzandilar biraktilar:)
Sevda6767 1ikizannesi tabii zamanı vardır canım. Tek yaptığım şey doğdukları günden beri yere bırakmak:) zaten ikizler, üç yaşına basmak üzere olan bir kızım da var. E ev işi falan derken hep yerde zaman geçirdiler. Bazen yüz üstü çoğu zaman sırt üstü. Sıkıldılar bence benimkiler:)
1ikizannesi Sevda6767 yani her bebeğin gelişimi farklıdır ama bi anne olarak insan bi tedirgin oluyor maalesef 🤦🏻♀️ Oğlum kafasını kaldırıyor yüzüstü yatırınca ama kızım onu yapmıyor kaldıramayınca korkuyorum bende öyle durdurmaya 🙈
Sevda6767 1ikizannesi sen yine bol bol koy canım. Tabii tedirgin olmaz mı insan. Benimkiler de kucakta dik tutamiyorlar ben de onun korkusunu yaşıyorum mesela
Sevda6767 Mircet aynen canım bir yapacaklar bir yapmayacaklar uğraşa uğraşa yapar pratik hâle gelirler:)
SaskinOrdeginAnnesi Sevda6767 siz cevirin bakım tepkisine işlerine geldiği gibi hareket ediyorlar minnaklar 😂🙈🥰
Sevda6767 SaskinOrdeginAnnesi döndü döndü canım:) o günlerde yan ceviriyordum hemen sırt üstü dönüyordu yine:) dediğin gibi işlerine geldiği gibi işte