ketcapli_lahmacun Eveeet görelim bakalım nelereee aşerdiniz? Ya da var mı hiç değişik şeylere aşeren? 😅
YavruKurdum ketcapli_lahmacun Bende aşermedim hiç. Eşim sen ne biçim hamilesin bir şey istesene demişti 😂😂
Metinazat ketcapli_lahmacun trabzon hurmasi canim istemişti. Bizim buralarda bulamadik istanbukdan getirtmistik😊 onunda yarısı çürüktu ama yine de tatmistim🙈
ketcapli_lahmacun YavruKurdum valla yaa 😅😅. Ama hiç de aklıma gelmedi yalandan bişeylere aşeriyormuş gibi yapmak 😅
Pinar_kb ketcapli_lahmacun kebap aşerdim hep ve her yer kapalıydı. Evde yapa yapa ocakbaşı açacak kıvama geldim 😂 bir de kum, toprak 😁
ketcapli_lahmacun Pinar_kb hah işte kum toprak aşermek nasıl oluyor? 😅 Hadi kebap yenen bişey onu anladım da…
mom093 Tortilla benimde ya kış vakti nerden aklima geldiyse 2 3 hafta aramistik ama yemistim sonunda 😂
Kuzeyyyyy ketcapli_lahmacun Vallahi ben visne suyu ve mandalina ruyamda gormustum ama tadi nasil guzeldi tabi mandalina zamaninda degildik 😊
ketcapli_lahmacun Kuzeyyyyy ikisi dee ekşi ekşi ve güzeeeel 😅🤤🤤🤤 tabii nasıl tatlıı gelir onlar öyleee 😍🤭
Kadifemsii ketcapli_lahmacun lahmacun ve makarna . 2 kere istedi canım eşimde çok heves ediyordu ben aşereyim de birşeyler arasın diye 😀
ketcapli_lahmacun Kadifemsii haha ne şanslısın 😅😅 eşin de senle birlikte yemek için belki de. O yüzden senden daha hevesliydi.
GulseNavin ketcapli_lahmacun ewet 😍 bulantilardan aseremedim ki zor bir hamilelik gecirdim Allah kimseye vermesin böyle bisi 🙏🏻
Surmeli_ ketcapli_lahmacun bulgur pilavı aşermiştim annemin yaptığından ama sulu sulu allahtan o gün annem bendeydi de beklemek zorunda kalmamıştım :)
Haticekablan ketcapli_lahmacun ayy ne aşerdim biliyo musun kız yeşil nohut var ya bilen olur mu acaba işte onu bursadayim hiç bi yerde bulamadik annem memleketten gönderdi ama o da sararmış gitmiş istediğim gibi yiyemedim😅😅