Tugbaalya Cekuli neler cekiyoruz ya rabbimm😣 bebeklerimizden cikmasi en kötüsü ve çok tehlikeli bende cok aliyorum uzerinden filan 🙄En kisa zamanda düzelir insallah zira heryerden sac çıkıyor bi cagresini bulursak haberleşelim lütfen 🙏🏻🙍🏼♀️
Linolin Tugbaalya benim minik birde çekiyor saçımı diyorum döküldüğü yetmiyormus gibi birde kızım sen yolluyorsun diyorum heryerim saç onunda öyle eli avucu hep saçım
Linolin Yagizmomms ben tüketemiyorum ypksa kuruyemis dükkanımız var bol bol yerim ama sans miniğime dokanıyor ben o kadar stresliyim ki bu konuda espiriyi bile anlamamısım:( googlede bakınca acaba bir ot mu diye baktım yemek çeşidi çıktı
Linolin Tugbaalya aynen benimde öyle saçlarım avuç avuç dökülüyor heryerden saç cıkıyor yıkanmıs çamasırları asarken bile saç dolasıyor
Linolin Cekuli evet heryerimiz saç zaten bebeğimin uykusu hafif diye süpürge çalıstıramıyorum uynıkkende kucağımdan inmiyor evde her yer saç
Cinarberk Bol bol emecek fazla emzirme sütü artırıyor tek sıkıntı çok fazla kilo verdiriyor bana 3 buçuk ayda 25 kilo verdim.
Linolin Cinarberk bende sürekli emzryrm ama çok acıkıyorum tatlı sevmezdm tatlı tüketyrm siz cok güzel vermssnz kilo
Cinarberk Linolin valla her istediğinde veriyorum en fazla bir saat geçiyor arası bizimki biraz obur şişko ama olsun iyi olsun da
Zeynep_04 Linolin rezene cayi iciyorum üzüm kurusunun komposunu iciyorum. Sivi yemekler tuketiyorum meyveler hurma böyle şeyler