Deletedmom115 Linolin Canım balık kırmızı et yumurta yoğurt süt yeşillik ceviz badem tüket bol bol su ve dinlen
Songulkip77 Dereotu roka maydanoz hurma birde yulafli bisküvi bol şu iyiyiz şimdilik 5 ay 6 günlük birde yeşillik turu yemekler
Linolin Songulkip77 yulaflı bisküviyi bilmiyordum digerleri aynen bende de işe yarıyor ama benim ince geliyor sütüm
Sltn Songulkip77 aman dikkat maydanoz fazla tüketmeyin süt azaltıci etkisi var onun yerine bol bol dereotu tüketin 😊
Linolin Damladerin evet suyun faydası var ama benim ince geliyor sütüm cok sükür 6 ay olucak ama sağınca ince
Linolin Deletedmom115 bebeğimde besin alerjisi olma ihtimali var o yüzden bazı seyleri tüketemiyorum Malesef yumurta kuruyemis yiyemiyorum
Linolin Bisaniye sizdede mi ocak batıran süt yapıyor internetten baktım bir yemek çesidiymiş ilk defa duydum😊
Yasemintutku Özel birşey tüketmiyorum çok su içiyorum ara ara meme reddi yaşadığımız için sık sık emziriyorum
glsnark Bol yeşillik, bol su, hurma, incir, rezene çayı,kırmızı eti her gün olmasa da tüketmeye çalışıyorum ama diğerlerini hergün tüketiyorum
Sltn Songulkip77 evet bende bilmiyordum ilk başta kayinvalidem arastirmis fazla tüketme demişti.sonra bende biraz okuyunca öğrendim 😊 zaten maydonozu pek sevdiğim soylenemezdi😄