Eliftokgoz Merhaba yarın 2ay aşımız var zaten huysuz bşr bebeğim var aşı etkilerse diye çok tedirginim. Kaç tane yapılıyor sizde ishal ateş huzursuzluk yapımı acaba ağrı kesicifaşan veriliyor mu
zeynepduha Eliftokgoz dün yaptırdım rotavirüs de yapıldı toplamda 4 aşı inşallah sizin ki iyi geçer moralinizi yüksek tutun
sheesyelllow Eliftokgoz ishal yapmıyor ama ateş huysuzluk oluyor benim oğlumda bı kaç saat sürdü huysuzlugu sonra normale döndü inşallah sizin bebeginizde kolay atlatır.
Ilknurtuba21 Sakın aşıdan önce şurup verme aşıdan 4 saat sonra ateşi huysuzluğu olursa 1 çay kaşığı parol verebilirsin calpol la aynı içeriğe sahip ben 2. Günün geceside. Fitil kaldırdım atlattık çok şükür hiç korkma tedirgin olma sadece iyicene ilgilen onla 🧡 o zaten senin yanında güvende
Tobby19 sheesyelllow ya biri bana şu aşıların vuruluş şeklini bi açıklayabilir mi koldan vurdu sonra bi bacaktan sonra diğer bacaktan şeklinde mi? Hayır bir tane koldan vurduktan sonra bebek ne zmaan sakinleşiyorda diğerini yapıyorlar ben pek hayal edemiyorum😫 bu sebeple 3 aşıyı böldürerek vurdurmayı planlıyorum
sheesyelllow Tobby19 koldan verem aşısını yapiyorlar daha sakinlesmeden hemen iki bacaktan digerlerini vuruyorlar 😔😔 dayanması zor biraz ama mecburuz
ecemeric sheesyelllow ay ben bunların 3 tane olduğunu henüz öğrendim ve şuan bile strese girdim nasıl sakin kalacağım o an biliyorum ☹️
sheesyelllow ecemeric sen sakin kalmalısin ki bebeğinde sakinlessin yada yanına birini al senin stresin bebegede geçer.Okadarda korkulacak bişey yok doktor zaten agrikesici ateş düşürücü ilaç yazıyor en geç 2 güne toparlar
Handelemece Biz de hepsini dün olduk, naçizane tavsiyem aşılar biter bitmez kucağınıza alıp sakinleştirip, hemen emzirmeniz🌸 Ben öyle unutturdum acısını🙏🏼