Bebek2020_ Kızlar akşama mangal var. Mangaldan sonra hangi tatlı gider. Ağlayan pasta yapayım diyorum ama ağır gelir diye geri duruyorum. Sizce ne yapayım?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bebek2020_ Bence şerbetli tatlı güzel gidiyor mangal üzerine mesela künefe, baklava 😂
Bebek2020_ Betim cocomelon33 eşim sütlü tatlı sevmiyor. 2 gün önce sütlaç yaptım. Ama kendime. Çünkü kendisi yemiyor 😅
Bebek2020_ AyPerisiVeGokPrensininAnnesi zarifbirhanim bende aslında şerbetli tatlılardan yanayım. Çayla tüketmeyi severim. Evde dondurmada var. Tatlının yanına gider
Hygge UraSsmom Post açmıştı, eşi eve yemeğe geliyorum deyip gelmemiş, arayıp nerdesin diye sorunca da arkadaşlarımla künefe yiyorum demişti. Tatlı yediğine göre yemeği de dışarıda arkadaşlarıyla yediği sonucuna varılmıştı, mangaldır yani heralde o da 😂😂
Bebek2020_ SheShines Magnolia ve künefe diyenler var. Magnolia hiç denemedim. Denemiş olurum 🤷🏻♀️ Teşekkür ederim 🌸
Dmt-01 Bebek2020_ yani biz kendimiz mangal yapınca üzerine bişey yiyecrk yerimiz kalmıyo ama dışarda ızgara tarzı bişey yediğimizde üzerine genelde künefe yeriz
Bebek2020_ Dmt-01 aynen bizde öyle. Eşimin evli arkadaşları gelecek. Bizim için çok değerliler kararsız kaldım.