Evsen_2635 Kızlar 5 buçuk aylık oğlum artık hiç durmuyor yere çarşaf seriyorum oynasın diye oynuyor sıkılıyor başlıyor bağırmaya mama sandalyesine oturtuyorum oda da durmuyor ana kucağına koyuyorum ondanda sıkılıyor hiç bir iş yaptırmıyor yürüteç geldi aklıma ama erken mi bilemedim
yaramaz_bocegim Evsen_2635 benimde 5.5 aylık canım aynııs durmuyor ne oyun halısı da ne kucakta. Sürekli güldürüp eğlendircez her şeyi bırakıp. Ama yürüteç zararlı diye biliyorum biraz araştırın isterseniz 🌺
Minikpandailay Evsen_2635 bence erken. Erkek cocuklarina da uzun süreli binmelerde zararliymis diye duymuştum. Benim kız bebem var 7. Ayında günde on dk felan bindirdim şuan 9ay29gunluk on aylık diyelim evde isim oldugunda koyuyorum peşimden geliyor isim bittiğinde cikariyorum toplam parça parça 45 dk veya bir saat anca biniyordur
2ogul-annesi Evsen_2635 mama sandalyesine oturan yürütecede oturur bence ben 5 ayına girince 5 10 dk koyuyom valla 10 dkka da olsa işime yarıyo
merve0128 Evsen_2635 8 9 aylık olunca başlanılmalı diyor uzmanlar ayrıca yürüteç zararlı olduğundan ilk adım arabası öneriyorlar
Bety Günde 10 15 dakikadan fazla önerilmiyor birde erkek çocuklarda yumurtalıklara baskı yapıyor diye önerilmiyor
Evsen_2635 yaramaz_bocegim ay evet ya yanında durayım başka bişey yapmayayım akşam akadar oynasam sesi çıkmaz artık iş yapamaz hale geldim
Minikpandailay Evsen_2635 haklısınız. Çok zor.. ışıklı sesli oyuncaklar dikkatini çekmiyor mu ? Biz o dönemler sarmistik sesli oyuncağa. Bide kepçe, leğen, tencere, farklı mutfak gereçleri çok işe yariyor dene bı 😄😄
Evsen_2635 Minikpandailay çekiyor çekmesine ama çok çabuk sıkılıyor anlamıyorum ben bu çocuğu herşeyden çok çabuk sıkılıyor 😂😂
Minikpandailay Evsen_2635 bu bebeler bizi şaşırttı 😄 bizde de aynı yürümek istiyor daha ayakta zor duruyor bende ellerinden tutup yürütüyorum ama bi yere kadar yani.. bel felan iptal 😫
E-ANNE Evsen_2635 yürüteci hiç önermiyor doktorlar onun yerine yürüme arkadaşı tavsiye ederim ama onun içinde biraz küçük daha 🤦🏻♀️ Biraz sabretmek lazım gibi benim de 4.5 aylık dediğiniz kadar hatta daha fazlası🤦🏻♀️🤦🏻♀️
E-ANNE Evsen_2635 tabiki hem yürüme arkadaşıyla yürüteç kazaları gibi çok kazada olmuyor birde daha çabuk yürüyorlar itme kendini tutma tarzı gelişimine de katkı sağlıyor 🌹