cemrenin_annesii Emziren anneler nasıl bi diyet yapıyosunuz? Canımı sıkmaya başladı bu durum. 2,5 aylık bebeğim var artık diyete başlamak istiyorum
Mom095 cemrenin_annesii 2.5 ay çok çok erken diyet için. En azından 4-5 aylık olana kadar bekleyin. Hem vücudunuz daha anca toparlamaya başlar
cgelmas cemrenin_annesii Ben iki aylıkken yaptım sütüm azaldı bebeğim az kilo aldı Doktorum önermedi altıncı aydan sonra
Benanneyimanne cemrenin_annesii kılolar gıdıyor canım merak etme daha erken sadece tatlı ve hamur işi pirinç makarna yemeye dıkkat et onun dısında dıyete ıhtıyacın kalmıcak 9 aylık olduk bız 8. Ayımızda eskı kıloma dondum 54 kıloyum
ARORA cemrenin_annesii canım şuan senin için çok çok erken bebeğim beş buçuk aylık olduktan sonra ekmeği neredeyse kestim sabah mutlaka bol yeşillik ve 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin mutlaka yedim kaliteli süt için ekmek hiç yemedim 2 saat sonra sütün içine muz ceviz bal yulaf katıp smoothie yaptım bir iki saat sonra hurma kuru incir yedim akşam 5-6 gibi de salatalı akşam yaptığım bir yemeği yedim o saatten sonra da birşey yemedim bol bol su sıvı tükettim hergün en azından yarım saat 45dk spor inanılmaz hızla kilo veriyorsun
cemrenin_annesii cgelmas doğrudur canım ben bu konu hakkında doktorla görüşme sağlamadım bilgilendirme için teşekkürler 🙏
Bkrmn17 cemrenin_annesii ben 2.5 aylıkken basladım hep protein ağırlıklı beslendim bir de leslie yaptım 9 kilo verdim ama ben cok yavas verdim sadece sağlıklı beslendim hamur işi tatlı vs cok az tükettim