Belmayilanci Bebeğim 15 günlük 5 günlükken göbeği düştü göbeğinde kanama oluyor sağlık ocağında ebe gecmezse çocuk doktoruna götür demişti 2 3 gün kan gelmedi tekrar gelmeye başladı az az geliyor kayboluyor geri az az geliyor bebeğinde bu sorunu yaşayan varmi
Minikprenses5481 Belmayilanci bnm ilk dustugu zamn oldu bnmde sizin gbi 5gunluk dustu snra cocuk doktoruna goturdm 2gun pansuman yapti snra bikac gunde bana evde yptrdi ondn snrada gecmsti
yuksekipek Belmayilanci bizimde dustukten snra kanadi bi kac gun enfeksiyon kapmis olabilir cocuk doktoruna goturun yaksin gobek deligini duzelir bi kac gunr
Emrin Belmayilanci canim benim ilk kizimin da kanardi zibinina deyerdi doktora goturdum göbeğini yaktilar kucuk ve basit bi islem kuru tut sakin krem surme sadece alkolle temizliyolar
ilkgozagrimm Belmayilanci doktora götürün kızımında olmuştu bi krem vermişti o iyi geldi daha da olmadı şükür
Simiyy Benimkide 19 günlük bendede aynı sorun vardı doktora götürdüm temizledi çubuk gibi bişeyle sonra günden güne azalarak bitti