Cansincan Hanımlar merhaba hangisi ile masaj yapmayı tercih edersiniz ?bebek yağının içinde kimyasal yokmudur onun yerine zeytin yağı ile yapsak nasıl olur en azından doğal
elifhanimm Cansincan mustela bebek yağı m var, kucağıma yatırıp masaj yapıyorum ara sıra daha küçükken her gün yapardım uyku öncesi🥰
Cansincan elifhanimm oooh çok güzel mis gibi bende bebek yağı alsam dedim ama etrafımdakiler ne gerek var onun yerine zeytin yağı kullan dediler arada kaldım
Cansincan leynanin_pembemantosuu doktor önerisi ile mi kullanıyorsunuz yoksa kendiniz mi kullanmaya karar verdiniz
leynanin_pembemantosuu Cansincan yo doktora sormadım kendim aldım kullanıyorum 9 aydır hiç cildinde sorun yaşamadım ama dalin şampuan alerji yaptı bebeğimin cildini isilik gibi oldu bebe yağı yapmadı
TalentedMom Cansincan aynen canım benek yağı kullan demişti bana alerjik reaksiyon gösterebiliyormuş bebeklerin cildi çok hassas ya
Cansincan leynanin_pembemantosuu doktor hassas cilt yapısına sahip bebeğin dedi ondan sordum acaba doktor önerisi mi diye 😇
leynanin_pembemantosuu Cansincan anladım ozaman kutunun üstünde hassas ciltler için yaZanı almalısınız 🌸dalin de yazmıyor bebeğimde cildi hassas azcık dokunsun heryeri kızarıyor hemencecik çiziliyor 😊
Almilabusra Zeytinyağı sadece bebegin midesine gittiği zaman yararlı onun dışında vücudun herhangi bir bölgesine sürmeyin çocuğu yakarsın yani asitten