Sedefyigitt Sevgili anneler bebeğim 4 aylık parmaklarını emiyor devamlı yalancı emzik veriyorum öğürüyor, karnı da tok ama o parmaklar sürekli ağızda nasıl önleyebilirim acaba
mertbebekkk Sedefyigitt onleyemessin bence benim oğlum 2 aylıkken başladı beş aylık hala emmeye devam azalttı ama devam yani parmaklarini taniyomus çokta ellememek lazım sanırım 🤷
Sofiyovamagamed Sedefyigitt benimki dogdugu gunden eli agzinda hep sesli sesli sapur supur emiyir sakin bir bebekmi elini emen cocuklar cogunluka sakin olur benim bebeyimde emzin almiyor 🤷🤦
Mys01-01 Sedefyigitt bizde derlerkı bebegın parmaklarından bal akarmış🥰 ellerini tanıyor ilerde hep agInda olursa sıkıntı oluyor ama suan ellerını tanıyor geçiyor bir dönem sonra
MutluEbeveynler Sedefyigitt Önleme emsin hatta ileride senin ellerinide emicek bırak emsin istediği gibi. Diş çıkarmaya başladığı zaman daha çoğalcak ve senin parmaklarınıda emicek :) Çok tatlı ama demi :)
elifhanimm Önleyemezsiniz çünkü eli keşfediyor yakında her yeri ne bulsa emmeye çalıaşcak bunun açlıkla bir ilgisi yok😂☺☺🐰🐰
Sedefyigitt mertbebekkk evet onu bende okudum parmaklarını tanıdığı için ağzına götürürmüş ama benimki sürekli eli ağızda bide sanki meme emiyor gibi ses çıkara çıkara emiyor çok tatlı bişi yiyor sanki o derece
mertbebekkk Sedefyigitt oda normal cuk cuk yapiyo dimi bana da hep aç bu bebek diyorlardı alakası yok bizim bebislerde böyle ne yapalım ama o aşırı emmesi yavaş yavaş azaliyo merak etmeyin
Sedefyigitt mertbebekkk bide 3 gündür huzursuz devamlı uyku saatini de kaçırdık uyumuyor ama 11.50dedi mi dakikasına uyuyor önceden daha erken uyuyordu 9.30 gibi sende de oldu mu bu
2719 Sedefyigitt salya da varsa diş çıkıcak yeri kaşınıyor benim de 4 aylık oğlum yiyor elini 2 ay diş çıkana kadar böyleymiş