Eylul06 155 cm 63 kg yum zayıflamam lazım ama abur cuburu kesmiyorum ve yemek yemeyi seviyorum cok yiyorum harekette az kaldım böyle off canım sıkkın verip geri alıyorum sürekli 60 kg inmiştim saldım tekrar almısım off ya yardım edin kızlar
1minikannesi Eylul06 ben de tam bir tatlı aşığıyım abur cuburu çok seviyorum 🙈🙈🙈 ben diyetisyene başladım o şekilde devam ediyorum😊
elifhanimm Eylul06 hem yiyeyim hem haraket etmeyeyim hem zayıflayyaım,kardeşim burası cennet mi maalesef öyle dünya yok😂😂
birboncukannesiiii Eylul06 bende sen gibiyim canım. Ama diyetisyen şart. Yani beni disipline sokması lazım birinin
SB_ Mom084 normalde bende yeşil çay kürü yapıyorum ama emzirme döneminde tereddüt ettim çok yüksek kafein içerdiği için
Mom084 Eylul06 iştahı kesiyormus aslında ben fsrmasi form çayı ve kahvesi içiyorum ciddi bı şekilde verdim kilo bide burda çok geçti Dukan birasi.diye araştırdım onu yapicam 🤷🏻♀️❤️
Serobaskan Eylul06 Canım bol su iç ekmeği azalt ben böyle 8 kilo verdim. Doğumdan sonra 65 tim şimdi 58 olmuşum. Bölgesel kilo kaldı ama alt simitlerde haftaya spora başlıcam inşallah oralarda gider 😍
Synmannesi Eylul06 ya vallahi böyle insanlara deli oluyorum aynı kadar güzel 63 kg ben olsam yatar kalkar dua ederim 80 kiloyum ah ah keşke 63 olsam
Kanginnn 3 gün önce minceur zayıflama çayı aldım ıkı gündür kullanıyorum aşırı derecede gaz ve ödem kaybı yaşadım tuvalete cıkarıyo ve bende asla cıkolatayı ve yemegı bırakamam 64.60 kıloydum ıkı günde ödemlerimden kurtulmaya başlayınca 63.25 e düştüm
Ferisss Eylul06 Eylul06 aaahh canım kardeşim benim de 150 boyum 60 kilo hamile kaldım hamilelikte 85 kiloları gördüm şuan 68 kiloyum bebeğim daha 2 aylık moralimi bozmak istemiyorum diyet yapmıyorum günlük 3 4 litre su içiyorum ekmek hamur işi yemiyorum sadece bebeğim bi 3 4 aylık olsun diyetisyene gideceğim başka çaresi yok 😍😍😍
calikusuu Eylul06 Ben de, kışın 6 kilo almışım. Geçen yaz ne güzel zayıflamıştım . Habire yemek yiyorum emzirmiyorum da kızım da 2 buçuk yaşına geldi. Bahanem de yok ama zayıflayamıyprum 🤨