Laayla edaydogan aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık napcaz böyle hiç bilmiyorum inşallah rota virüsü kapmazlar bari
Cnndr Bizde yaptırdık,çok şükür herhangi bir reaksiyon göstermedi.Bebekten bebeğe değişir bu durum.Nihai kararı siz vereceksiniz..
Cemre Bhrbhr ayni seyleri bende bebegimde yasadim kesinlikle vurdurma dedi doktorum cunku alerjiyi tetikliyormus bende yaptirmadim
Ygz Laayla kusması şiddetlendi iştahı tamamen kesildi ben ilk normal sandım ama git gide kusması çoğldı yediğini hemen kusuyodu. Kakasından kan falanda geldi 🙄 yani ben tavsiye etmiyorum doktorumda istemedi ikinci dozu zaten
Ygz Bhrbhr sadece mukuslu kaka ve kusma vardı birde yuzunde hafif sivilcelenmeler. rotadan sonra mukus arttı ve kan geldi mukus diyet yaptığım halde gecmek bilmedi. İştahımız kesildi kusmamız arttı anında cıkartıyodu yediğini. Çocuk artık kusmaktan helak olmuştu
Ygz Laayla amin inşallah canım yeterki sağlıkları olsun🙏🏻 Süt alerjisi diyetini bozduk 15 nisanda deri testine girecez dualarınızı bekliyoruz canım🙏🏻
YuliEla Bhrbhr Tabi tabi sut alerjisi yumurta alserjisi coklu besin alerjisi olarak var. Kakada fazlaca mukus egzama var. Ama şükür kan yok.