2021annesi Kizlar bebegim 5 aylik pandemiden dolayi mevlut yapamadim. Pandemi sonrasi yavas yavas yasaklar kalkarken hazirliklara baslayim diyorum. Mevlutte ne dagitilir. Kiyafet sade mi abiyemi olmali . Kina vs nasil olur fikrinize ihtiyacim var.
Minikprenses5481 2021annesi canm yasaklarn kaktigi pandemini. Bitecegi anlamina gelmio bnde yapamadm hep icmde kaldi ama o tehlikeyi goze alamam halada kmdde olup olmadigi belli degl ama tabi senn kararin kiyafete gelnce gzl şık bi kiyaft alabilirsn kizveya erkk mi begen bilmyrm onnla ayni tonda yapabilirsn hediye olarakta magnet tarzi bsey yaptirabilirsn
2021annesi Minikprenses5481 hemen yapmicam bayram sonu gibi dusunuyorum. Ama cocukla anca hazirlanilir. Bu arada kiz bebegim kinasiyla ikisini bi arada yapayim ugrasmayim dediydim ikramlik hediye kiyafetler baya masraf olacak sanki😬
Minikprenses5481 2021annesi tabi canm yapacagn seylerede bagli ama en az 1000tl bu limit ne kadr yukari gidilir bilinmz 😁kiyaft faln cok pahali cnku bu aralar bnde abimn dugunu icin aldm cok abartilida degl ama fiytlar ucmus 😁
2021annesi Minikprenses5481 sorma hersey uctu gitti yapmasak da olmaz gibi biseyi olmadi dogru durust yavrumun.
Minikprenses5481 2021annesi bnmde icmde kalan tek sey o mevlutuydu tam dogum yaptm 17gn snra korona cikti esim kesnlkle yapmicaksn dedi bnde zaten korktm yapmaya ancak korona tamamen biter ikinci cocugumda olursa o zamn ikisini bir susler yaparm 😁😁
Minikprenses5481 2021annesi bnm kiz olms 16aylik yaprm derkn Allah nasip ederse kardesi olrsa ikisini br giydirrim suslerm anlamnda dedm canm ona ilave mevlut yapmam daha 😊
2021annesi Minikprenses5481 oo sizinki baya buyuk haklisiniz bu saatten sonra yakismaz zaten😊 kizim 2 yasina girsin bende istiyorum nasipse🤗
Minikprenses5481 2021annesi bseye cok heveslnmicen bn dogumuma cok az kalsmti sole yapcm bole yaparm su kiyafeti alrm diyodum nasip olmadi ama cani sagolsnda mevlutu olmasn bnde smdi mevlutte giydiremedm die abimn dugunune süslü kokos br elbise aldm ikimizede ayri renk yaptm en azndn icmde kalmcik😁😁
Minikprenses5481 2021annesi kesnlkle ole rabbim hic birinn yoklugunu gostermesn ama gercktn kiz cocugu farkli 😘😘