Esmamehmet fatmablnakgn bol bol hareket ettirin ve kesinlikle biogia. Ben oğlum 2 aylıkken kullandım . Şişe bitti ve çok şükür oğlumun gaz sorunu da bitti
Arenilay- Kaleidon hem gaz hem kaka yaptırıyor düzene sokuyor çok etkili probiyotik kabızlığa da çözüm gazada yorumlarda en ufak kullanıpda memnun olmayan yok eczacıyada danıştım en iyi bu dedi rahat edersin
hiraninannesi1 fatmablnakgn bio gaia kullanıyorum ben doktorum hergun aksatmadan 5 damla ver dedi gaz damlası vermek için sürekli gazının birikmesini bekleme dedi denemelisiniz ise yarıyor 👍
cilginanneogul fatmablnakgn ben nurse harveys bide biogaia kullanmıştım cnm ama en etkilisi bnce biogaia umarım en kısa zamanda geçer 😔
fatmablnakgn Burculiceee şimdi verdim şırıngayla inşallah etkili olur bizede günde kaç kere veriyosunuz
Burculiceee fatmablnakgn günde 3 kere veriyorum ben normali 6 ölçek olduğu için ben 3 veriyorum şurubu kullanınca alttan kendi pıtır pıtır çıkarıyor maşallah bizimki sizinki de öyle olsun biz bi tek geğirmesine yardım ediyoruz sırtını sıvazlıyarak