senem9 Bezini değiştirmek için açtığım an elini pipisine atıyor ve mıncırıyor, çekiştiriyor. Bazen bezin üstünden de elini atıyor. Bir tanıdık kireçlenme vardır o yüzdendir dedi. Bi bilginiz var mı?
NNF19 senem9 bir nevi kesfetme donemi birsey olldugunu con sanmiyorum tabi sizde izlenim yaptiysaniz☺️ O donemde bebekler organlarini kesfeder ve surekli dokunmak isterlermis karismamak en iyisi🌸
ecemm-6161 senem9 canım millet doktor kesimmiş öyle şey mi 😂😂 olır benim oğlum da aynı pipisinş keşfetti kesfettiği için yapıyor
Petitom senem9 millet de elini bir yere atsa bebek hastalık bulacak yer arıyorlar 😂 bir doktordan dinlemiştim sünnetle ilgili bilgi verirken 8. Aydan önce yaptırın sonra bebekler her açılan şeye kapalı olan şeye ellerini sokarlar pipisini tutup çekiştirirler hatta korkarsınız koparacak diye o kadar çekiştirirler demişti normal bir dönem benim bebeğim de 8 aylık henüz tutmuyor ama bezi açılınca hemen elini uzatıyor
emation55 6 aylık bebeğim aynı bu postu acacaktm bnmkide öyle bezini açar açmaz yoğuruyor resmen pipisini normal mi ya keşfediyorlar ondan mı acaba
senem9 emation55 evet keşif denmiş yorumlarda. İnşallah ondandır. Kireçlenmedir hemen sünnet ettirin dedikleri için paniklemiştim ben de biraz
squirrel20 senem9 ben oğlumu 12 günlükken sünnet yaptırdım şu an 8 buçuk aylık sizin dediğiniz gibi bezini açtığım zaman pipisine elini götürüyor çekiştiriyor falan keşfediyorlar aslında bir sorun yoktur merak etmeyin.
senem9 ecemm-6161 Petitom squirrel20 içimi rahatlattınız hanımlar. Sağ olun🌺 bazen çekiştirirken gülümsüyor çok komik 🙊🙊😂
Omero21 senem9 benim ki de yapıyor ama bence keşfetmeyle ilgili ya sağlıkla ilgili bir problem olacağını düşünmüyorum
Twinmomkubra Doktorumuz pipisini çekiştirmeye başlayacağını söylemişti kontrolumuzde ki yapiyor da normal bir süreç 🤗