Sule_K Çok uykusu olan bir bebeğin bir türlü saatlerce uykuya dalamamasının sebebi ne olabilir? Tam dalacakken bağırıp kalkmasının? Kafasını uyumak için oradan oraya koyup ağlamasının? 3 saattir uykusu olan kızımı uyutmaya çalışıyorum hali kalmadı uykuya karşı fazlasıyla uykusu var hala daha uyuyamıyor.
1203gb Gunsss biz de aynı.8,5 aylık.Ya çok yoruldu ondan uyuyamıyor diyorum ya da sıcaktan.Saatlerdir dönüp duruyor.
Gunsss 1203gb biz yaklaşık 2 haftadır bu şekildeyiz sürekli dön dön be o ne ben uyuyoruz 🥺 çok yoruldum artık 😫
Gunsss 1203gb [silindi] atak dönemindeyiz ne zaman çıkacağız bakalım 🤦♀️🤦♀️ Birde biz hiç diş çıkarmadık daha o da üzerine tuz biber
1203gb Gunsss Allah yardımcınız olsun.Bizim ara sıra oluyor.Çok kötü bir durum.Çocuk çok yorgun düşüyor.
Simiyy Bende de vaziyet böyle, uyumasın bakalım nereye kadar direnebilecek uykuya eninde sonunda bayılacak uykusuzluktan diyerek sabrediyorum streslenirsem o da streslenecek biliyorum oto kontrolü kaybetmemeye çalışıyorum şuan 🥲🥲
Burcumtlg 2 aylığız. Bizde de durum böyle. Emerken iyi hoş uyuyor. Yatırıyorum pat bi hareketlenmeler ağlamalar haydiii sar başa. Bugün koca gündür uyumadı ve şuan bile uyutmaya çalışıyorum 😭😭