melekkkctn Usengeccanee bir kaç ay önce sipariş etmiştik. Ettiğimiz modelle gelen model arasında dağlar kadar fark vardı😒Sonra ulaştık satıcıya yanlışlık olduğunu söyledi kusura bakmayın falan istediğimiz modeli yapıp gönderdi bize tekrardan. Bize denk geldi sanırım🙄Yoksa ürün kalitesi görseli iyiydi
Sedaahmet Usengeccanee benim kız kardeşim sipariş verdi. 3 ay felan olmuştur belki, nişanlisi astsubay oldu, nişanlisinin ismine özel defter kalem siparis verdi. Kargo geldiginde bende baktim. Baya kaliteliydi yani. 😊
Evooiboo Usengeccanee geçen hafta fotomcıty diye bi satıcı dan sipariş verdim hızlı geldi ve ben çok beğendim kemer cüzdan olarak sipariş verdim ama defter kalem vs vardı diye hatırlıyorum bak istersen
Evsen_2635 Usengeccanee canım elinden geldiği kadsr çiçek sepetinden alışveriş yapma ben çiçek sepetinin çağrısını karşıladım çağrı merkezinde yok böyle bişey her açtığım telefon şikayet çok kalitesiz malları
Usengeccanee melekkkctn güzel diyorsunuz yani bende sipariş vermeyi düşündüm fiyatida uygun geldi ondan bilemedim sevindim o zaman
Usengeccanee Sedaahmet o zaman sipariş edeyim canım Bi fiyatida çok uygun geldi ondan Bi tereddüte kalmıştım
Sedaahmet Usengeccanee valla kardeşim kaça yaptirdi bilmiyorum canım ama uygun diyordu fiyati. Birde ayrıyetten başka bi kalem siparisi vermişti, bu pahali diyordu. Hangisi iyi kaliteli gelirse onu veririm nişanlıma diyordu. Ikisi de kaliteli gelince ikisini de verdi. 😄
Kereminannesiii Usengeccanee Çiçek sepeti çok iyi bir sisteme bağlı. Müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar. Herhangi bir olumsuz durumda size dönüş sağlıyorlar. Şuana kadar yaptığım hiçbir alışverişimden pişman olmadım. Eşime köstekli saat almıştım firma özensiz göndermiş hemen şikayet oluşturdum kargomu iade ettim yenisi gönderdiler. Bence alışveriş yapabilirsiniz
Usengeccanee Evsen_2635 o zaman hiç almayım teşekkür ederim babalar günü hediyesi için sipariş edicektim kişiye özel diye ve ilk defa sipariş edicem çiçek sepetinden sorduğum iyi oldu teşekkür derim ❤️
Evsen_2635 Usengeccanee istersen instagram sayfası önerebilirim pazartesi sipariş ettim bugün geldi gayatte iyi geldi
AgentMom Usengeccanee öğretmenler günün de hediye yaptırmıştım. Çok güzel kaliteliydi. Ama çok çeşit var. yorumlarını okuyarak alın. Birde en fazla hangisinde yorum varsa o satıcıya bakın.