Durusu5 Kızlar 3 ay 24 günlük bebeğim az önce cok değişik bir çığlıkla uyandı cok değilik ağlayarak falan değil elim ayağım titriuor hala eşimde bende şok olduk başına gelen var mı niye böyle oldu nedşr bu
AslihanElif Durusu5 6. Ayında yaşamıştık yaklaşık 1 hafta çığlıkla uyandı diş çıkardı sizde atak dönemine giriyo olabilirsiniz
MinikMucizemmmm Durusu5 bizde koliktik 3 ay boyunca ondan ağladık. 4. Aya yaklasimca dediğiniz gibi kolik ağlaması değil çığlıkla uyanmaya bı kaç gün sonra da çığlıkla uyumaya başladı. Fakat uyanmayı uykuyu tam almamasına bağladım ben o cigliklrdan sonra biraz daha uykusunu alabilirse normal uyaniyor
ebrugorgel Durusu5 2 buçuk aylık oğlum var üç beş kere biz de yaşadık gece terörü diye bir durum var internetten araştır yaşadığımız durum bu galiba
Durusu5 Pinargurur çok değişik bir çığlıktı ağlamaklı değil gaz problemi olan bi bebekte değiş çok koktuk
Edanazile Durusu5 bizim de ara ara olur nazar korku rüya kabus her şey olabilir kucağınıza alın sarılın geçer 🙏 korkmayın dua okuyun
Durusu5 Sedonay ağlama değildi çok değişik çığlık attı yavrum nasıl aldığımı bilemedim bütün vücudum titriyor, gaz sorunu olab bi bebekte değilki
Mabella 2 kez benim kızda öyle ıyandı çok kötü biliyorum yaa :( gaz sancısı olabilir ya da diş sancısı ..
RuzgarMommys Biz de de olmuştu 4 5 aylarinda ara ara :/ Okuduk ettik yanında ayet falan tuttuk. Diş sancısından oluyormuş malesef :/
Sedonay Durusu5 canım benim oğlumda yaptı bendok kötü olmuştum ama olabilir gayet normal çünkü bi sefer değil zamanla yapacak tekrar tekrar kucağına al güvende olduğunu hissetsin bolbol pkuyum uyurken kundak yap ve mutlaka gazını çıkarıp uyut
RuzgarMommys Durusu5 olabiliyor hayatım :/ diş sancilari basliyor 3 4 aysa sonra dahi çıkıyor Oğlum 8.5 ayinda diş çıkarttı mesela