Betul00 Merhaba anneler.. ek gida icin tariflere bakmaya basladim. Lakin bazilari pirinc unu bazilari bugday unu ile yapin yazmis. Siz ne kullaniyorsunuz? Kafam karisti unlar ozel mi olmak zorunda. Birde yulaf doye birsey var mesela yulafli armut puresi .. yulaf kullaniyormusunuz siz? Ilk baslari ne zormus :(
Deletedmom277 Betul00 migrosta organik yulaf unu tam buğday unu hepsi satılıyor. İnternetten beyorganik , vitma gibi sitelerden alabilirsiniz. Pirinç unu dışında diğer unları hep kullanıyorum. Yulaf unu çavdar unu irmik tam buğday unu keçiboynuzu unu. yulaf unu ve tam buğday ununu tercih edebilirsniz
Betul00 Bunlarin birbirinden farki ne acaba :) ? Ilk basta hangisini almaliyim 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Deletedmom277
Deletedmom277 Betul00 her tahılın besin değeri farklıdır. Yulaftan alacağı vitamin ayrı tam buğdaydan ayrı.. ilk etapta yulaf unu ve bebek irmiği kullandım. Sonrasında tam buğday ve çavdar
Abarca Ben yulaf unu,hindistancevizi unu,kestane unu,teff unu,keçiboynuzu unu ve tam buğday unu ile bir şeyler hazırlıyorum. Blwmarketim sayfasında açıklamalı da oluyor unlarda.