Tabis2020 Yigitalppp uyku düzeni diye bişey kalmadı, beşiği bıraktım sallamaktan kolum çürüdü. Hamak aldım onda azcık daha fazla uyuyor
pogcayanakannesi Yigitalppp sanki 40 lik bebe 2 saatte vir kalkiyor gece. Gun icinde aglama krizleri mi dersiinn aglayaeak uykuya dalma mi dersin ne ararsan var. Bide djsimiz cikti
Cns1903 Yigitalppp 6. Ayda atak olduğunu bilmiyordum sanırım biz sorunsuz atlattık çok şükür 😊 Allah yardımcınız olsun bol sabır dilerim 💕
Yigitalppp Hamide55 Allah kolaylıklar versin sizede 🤧 bende diş mi diyorum ama çokta elini ağzına götürmüyor 🤷🏼♀️
AylinYalin bizimde uyku düzenimiz alt üst olmustu sadece sabir gerektiriyor ve istahsizlikta vardi ama suan 2. yas sendromundayiz 😭😭😭
lina2109 Her yarım saatte bir uyanıyoruz geceleri 6. Ayda zor geçicek anladıgım kadarıyla zaten bütün atak dönemlerini sabahlayarak geçirdik yine uykusuz dönemler başladı
Yigitalppp Dstan Bizimde öyle gündüz uyumuyor gece uykusundanda uyanıyor çok dinç bir şekilde tekrar uyutana kadar günden bana birşey kalmıyor
Zirzopcum Gece 12den 5e kadar aralıksız uyur, 5te emip tekrar uyurdu sabah 8e kadar. Şimdi 6 aylığız 2 saatte bir uyanıyor. Bizimde uyku düzenimiz alt üst oldu inşallah eski düzenimize döneriz 🙏
Yigitalppp Zirzopcum İnşallah canım Vallahi geçecek diyoruz sabrediyoruz napalım yeterki başka sıkıntıları olmasında 🙏🏻
Ozgdfn Yigitalppp gerçekten bende aynı durumdayim artık ne yapacağımı bilemiyorum neyseki yanlız değilmişim😍 elbet geçecek bugünler ama bizlere gerekli olan bolcaaaa sabirr ve sakinlik😭
Zirzopcum Yigitalppp tabi allah can sağlığı versin gerisi önemli değil bunada şükür bugüne kadar uyuduğuma sayıyorum 😂
Yigitalppp Tabis2020 Ah bu analık.. Yalnız değilmişim meğer. Bende ayakta sallamaktan vücudum uyuştu gündüzleri felaket gibi
bahar0909 Ataklarda 2 saat bile uyuyor da uyku gerilemesi daha berbat yarım saatte bir 15 dk da bir uyaniyordu çocuk 🤷
Yigitalppp Ozgdfn Evet canım demekki herkes yaşıyor bu durumu 🤷🏼♀️ Atlatacağın inşallah bu dönemide 🙏🏻🤧