edaslantrgt 7 ay 18 günlük bebeğim var. doğduğu günden beri mama hayatımızda. cuk cuuk mamaya saldıran çocuk 3 haftadır içmiyor. bi yudum çekiyor mama olduğunu anlyınca çekmiyor. aptamil kullanıyordum. bebelac gold aldım dün onuda içmiyor. öneriniz varmıdır ? bebekken çook mama değiştik hepsini kullandım diyebilirim kusuyordu diye. 4 aydan beri aptamilde kaldık.
nurelem edaslantrgt canım bu durumun mama ile alakası yok o dönemlerde benimde çocuğum hiç mama içmiyordu biberonu gördükçe itiyordu geçici bir dönem , sana tavsiyrm mama arasını uzun tut iyice acıksın ve uykuda vermeyi dene
Nazli_07 edaslantrgt Bizde aynı durumdayiz suyu baya iyi içiyor.Mamayi içtiğini anlayınca bırakıyor hemen.Bebelac veriyorum bende.Bebevita deneyin birde fayda olur inşallah 🙏
Ogulcan edaslantrgt canım aynı sıkıntıdayım biz 8 aylığız ek gıdayı yiyor mama için kavga ediyor resmen doktorumuza yazdım bizim bide başımız çok sıcak oluyordu doktoru diş geliyor ondan dedi şimdi ek gıdayı artıracağız mecbur
ZelisEgemen edaslantrgt dıger mamalarida dene. Olmazsa ek gıdalardan devam yapicak birşey yok ac kalmasinda
Bademll_eda_ basakhanim34 maalesef aptamil içen bebek hipp içmez çünkü aptamilde şeker var hipp de yok tadını beğenmez😞
edaslantrgt basakhanim34 ilk mamamız oydu. kusma olunca daha dönüş yapmadık. aptamil ve bebelac bir kutu öylece kaldı içmiyor
Ilknr Bizde de 3.ayda oldu mama reddi,aptamille baslamistik,doktorumuz hipp combiyotik deneyelim dedi,maaşallah iciyo şuan,9 aylık olduk.aptamilde şeker var hippte yok