Miniminimini Kizlar sol göğsümü alıyor sağ göğsümü almıyor kafayi yiyecem artik uğraşıyorum emiyor iki kere sonra bırakıyor
duygu3437 Miniminimini benimde solu almıyor almıyor canım gögüs ucu la alakası olabilir mi yada yatık yara felan varsada almıyor
Bademim Miniminimini bebeğiniz kaç aylık belli bi dönem bebeklerin genelinde bir göğüsü tutmama oluyor benim kızımda 5 aylıkken yapıyodu zar zor ayağa kalkıp tutturuyordum valla ağlaya ağlaya bide tutuşla alakalı sağ kolla sol kolun tutuşu aynı olmuyor ondanda olabilir 😊
Ruveydaa98 Miniminimini kızım ilk üçç dört ay sağı asla emmezdi sonra emmeye başladı sağ göğsünü solu verir gibi pozisyon aldırın
G1akbas Miniminimini benimkide altı aydan sonra emmedi sol göğsümu şuan 21 aylık emmeye başladı bı iki aydır
Miniminimini duygu3437 göğüs ucu cikarici da aldim yapıyorum veriyorum ama iki emiyor sonra bırakıyor:(
Bademim Miniminimini sabredin olumsuz yaklaşmayın hissediyolar inanın pişpişleyin ninni söyleyin vermeye çalıştığınızda okşayın ☺️ Belki 3 4 aylık olunca ya da 6 7 aylık olunca da emebilir yani bebeğinin isteğini karşılayın bu konuda naçizane tavsiyem ☺️☺️