arzuu-52 Öncelikle herkese merhaba 😌 Yarın 6 ay aşımıza gidicez ve genelde duyduğum kadarıyla en çok zorlayanı o oluyormuş. Sizin bebekleriniz de nasıl oldu? Birde aşıya gitmeden önce ateş düşürücü veriyor musunuz?
Sedaaslann arzuu-52 arzuu-52 canım merhaba dün sabah 6. Ay aşımızı olduk ateş olmadı ama bugün bir saat bile uyumadı oğlum çok huzursuzdu bir bacağı da kızarık acıyor galiba ağrı kesici içirmeme rağmen uyumadı
Miniminnos arzuu-52 Dun olduk canim gelir gelmez agri kesici verdim baktim bugun de agrisi var yine verdim ates olmadi vücudu sıcaktı ince giydirdim 2 aşi ayaktan 1 aşi agizdan damla seklinde bebek felci asisiymis
Gzdebol Merhaba ☺️Sadece bir tanesi yağlı aşı sanırım yaparken hemşirede söylemişti bu yakar dıye daha ilaç giderken aglamıştı 😊 ateş felan yapmadı huysuzluguda olmadı ama ben eve geldıgımızde vermiştim calpol ağrısı olmasın diye şimdiden çok geçmiş olsun minnoşa 🌸🌸🙏🏻
arzuu-52 Miniminnos anladım teşekkür ederim 🙏🏻 Bakalım bizim nasıl olacak. Her aşıda beni bi korku sarıyor da 🤦♀️
ikizlerinannesi2985 arzuu-52 aşıya gitmeden önce ateş düşürücü verilmez, ilaçtır sonuçta🌸 boşuna ilaç vermenin manası yok. kızımda sorun olmadı, oğlumda gece biraz ateş yaptı. düşürmeyince biraz calpol verdim hemen düştü ama genelde ateş vs yapmıyormuş