Saricizgilibeyazev Hanımlar gebelikte oluşan varisler den nasıl kurtuldunuz . Ya da nasıl bir tedavi uygulandı ??
Busranisa Saricizgilibeyazev benın vardı vajinamda damarlarım şişmişti ama hiç bişey yapmadan geçti doğumdan sonra normal doğum yaptım doktorum engelde olmaz demişti
E-ANNE Saricizgilibeyazev benim son 2 ayda rahimde var dedi doktor bacaklara inmesin diye çorap kullan ama doğumdan sonra geçecek demişti geçti şükür
duygugonc Saricizgilibeyazev hamileyken çatlağım ve varisim yoktu çok sevinmiştim doğum yaptım çatlaklarım ve varislerim çoğalmaya başladı 😂😂😂
Saricizgilibeyazev Busranisa orda olduğunu hiç bilmiyordum😳 ben ayağım kötü oldu geçmiş olsun size de 🙏🏻
Fatmayilmaz Birincide oldu doğum yaptıktan sonra azda ols geçti şimdi ikiye hamileyim ilkinden beter oldu
Saricizgilibeyazev Fatmayilmaz cidden mi yaa bende ilk gebelikte yoktu şimdi damar dışardan belli patlamış bide şok oldum . Ayaklarım ağrıyor ve hızlı kilo aldım ne yazık ki sizde ağrı sızı var mı
E-ANNE Saricizgilibeyazev aşırı derece oluyordu erken doğum riski oluştu rahim açılmıştı son iki ay yürüme kontrol ve lavabo hariç yasaktı
Saricizgilibeyazev duygugonc senin ki sağ gösterip sol vurmuş 😁🙈 geçmiş olsun cnm ya araştırdım da şimdi korktum biraz eğer ağrınız sızınız yoksa çok da bişe değildir zaten