Adakus000 Kızlar yarın saçlarım boyanacak, açma boyama yapılacak 5 saat sürer rahat. Bebeğimi de götürmek zorundayım, boya kokusuna maruz kalacak.. Bi sorun olur mu sizceee?? 😢
Minikuzu Adakus000 bebekler boya kokusuna maruz kalmasın diye emzirirken boyamayın diyorlar. Tercih sizin bebeğiniz kaç aylık orada rahat edebilecek mi sonuçta steril bi ortam değil
Rika Adakus000 sorun olmaz olur mu kimyasal cekecek cigerlerine, ayrica covid var en tehlikeli yer kuaforler. Saciniz bebeginizden onemli degildir herhalde. Birine biraktiginiz zaman gidersiniz.
leynanin_pembemantosuu Adakus000 biz bile etkileniyoruz heleki oryel kokusu boya kokusu çok fena bırakabilceğiniz yer varsa bırakın derim yada bakabilicek biri varsa bebek arasına koyun dükkanın kapı önünde baksın birisi
zarifbirhanim Adakus000 Boya kokusu ağır oluyor. Bence bebeğinizle gitmeyin. Kaldi ki 5 saatte uzun bir süre
Rubab_Mommy Adakus000 Kuafor oldugu icin turlu turlu išlemler yapiliyodur orda cok zarar.Ses gurultu olur rahat edemez ki orda.Ne sen ne de bebegin
Adakus000 Yanımda bir arkadaşımda olacak boya yapılırken uzakta takılacak onlar, geniş bi kuaför salonu kapı önüne de çıkarırım arada kızımı. Daha önce de boyattım fakat yanımda değildi kızım, şimdi mecburiyetten götürmek durumundayım 🙄
Esila15 Adakus000 hava güzelleşti kapı önünde ve içerde az olma şeklinde olabilir . Ben de dün boyattım kızım 9 aylık . Azıcık içerde çoğu zaman dışarda şeklinde baktı arkadaşım . Saç kurutma makinesi çalışırken de rahat uyudu .
RuzgarMommys Adakus000 Senin kafan boyaliyken kokucak zaten cocugunla o boyaylayken ilgilenme bence Ben fön cektirirken dahi baskasinin boya kokusunu rahatsiz oluyorum cok ağır
Esila15 Adakus000 mızmızlandı tabi ama çok rahatsız etmedi Allah var . Dediğim gibi bahçe de dışarda gezerse rahat edersiniz hem boya kokusuna maruz kalmaz
Waffle Adakus000 Gerçekten bu kadar önemli mi saçınızı boyatmamız? Yazık bebeğinize ne acelesi var ki sonuçta
nurelem Adakus000 size saygı duyarım ama asla götürmezdim hem hiç steril bir ortam değil hem de kimyasal kokusu alacak ve çok uzun bir zaman dilimi bir de
Beyzazeynep Adakus000 malesef ki 5 saat disarda durmasida zor icerde boya kokusu cok daha zor ve tehlikeli… esinizin uygun oldugu gun esiniz bqksa siz gitseniz daha iyi gibi.
eymenzeynep Şu virüs ortamında kuaförler bu denli kalabalıkken ayrıca onca kimyasal kokan bir yere bebeğinizi sokmayın derim. Onların ciğerleri ne ki