durununannisi__08 mltmakbukut aslinda saate bakmiyorum mirildandiginda agladiginda vermeye calisiyorum huysuzlandiginda bakiyorum memeyi almiyo sirti yere gelince aglamaya basliyo kucakta susuyo
Balbebegim2021 Hazalim 5 ay 9 günlüğüz tam 1 aydır gece genelde35 dk da bir bazen 15 dk da 1 uyanıyor. Artık yorgunluktan bitmiş durumdayım. Ne zaman bitecek acaba 😞😢
Balbebegim2021 Gncdmrl 5 ay 9 günlüğüz taö 1 aydır sabah uykuları 35 dk. Sallasamda uzatamadım uykularını. Gece de 35 dk da bir bazen cok daha kısa sürede sürekli uyanıyor. Hiç uyuyamıyorum desem yeridir. 😢😢
Tired_mom Balbebegim2021 yok sallayınca uyanır yok memede bağımlılık yapar hepsi hikaye ya huy bence benim oglan memeyi de istemiyor arkadaşım geo ayağında salladı cocuk akşam 11 yatar sabah 6 kalkar mama içer 11de kalkardi vallahi sasiriyorum
Hazalim Nur8890 yok onermedi uykusunu düzene sokmakla başlayalım dedi akşam en geç 09.30 da uyutmus olun dedi gece boyu uykusunu açmayın uyansada dedi çok güzel dedi ama ne kadar zor bunu bilmiyor tabi😁
haziranin25i Gncdmrl 4 ay 15 günlüğüz beni hiç yormadı. Günlük rituellerimizi yapmaya devam ettik umarım sizde kazasız belasız atlatırsınız 🌺