mltmakbukut Merhaba bebeğim 4 aylık bazı öğünler memeyi çok emmek istiyor ama çekip çekip ucunu bırakıyor aglayarak kendini geriye atıyor yay gibi yapıyor gazı yok , gıda alerjisi var sizce bu meme reddi mi ?
Kaganalis mltmakbukut bir derdi olunca yapiyo venimki onu. Gazi varsa. Bende gazi yok saniyorum sonra pirtlatiyor. Yada midesinde gazi oluyor omzumda pis pis yapip cikinca emiyor. Bide son birkac haftadir uykusu gelincede yapmaya basladi. Onceden memede falan uyurdu uykusu gelince. Smdi cok yorulduysa genelde ikindi den sonra oluyor. Uykuya gecmekte zorlanincada yapiyor. Sallanarak emziriyorum ozaman. Daliyor. Bide bazen cok acikmada. Emmek istiyor heralde sonrada cabuk doyuyor devam etmek istemiyor sanki. Birisi sey demisti havalar isiniyor cok terliyorlar. Susadiklaro icin gelip biraz icmek istiyorlar sonra devam etmeye gerek kalmiyor. 🤷♀️🤷♀️
mltmakbukut Kaganalis canım uykusu gelince de emmiyor mu ? Peki emmeye baslayıp tutup bırakıyor tutuo bırakıyor aglıyor sırtını yay gibi yapıyor senin de o şekilde mi ?
mltmakbukut Kaganalis peki bunu uykusu gelincede mi yapıyor ? Ben bunu meme reddi diye düşünmüştüm. O anlarda nasıl emziriyorsun ?