Tamarix mirsad test yaptırtmadı henüz önce bir ay ve süt ürünlerini ineğe dair ne varsa çıkar bir bakalım dedi ama ben garanti olsun diye yumurta ve cevizi falanda çıkardım biran önce düzelsin istiyorum tek tek hepsini denemek istemiyorum çok sıkıntılı yavrum sürekli gurul gurul bağırsakları sulu ve çok mukuslu kakası rahatsız kesinlikle
Lala9358 Zeliha66 yumurtanın beyazini yasaklamisti doktorum sarisini tuketebilirsin demisti kahvaltilarda yumurta sarisi yiyorum menemem zeytin tatli olarakta kuru uzum kuru kaysi balkabagi tatlisi. Kuzu eti disinda baska et yemiyorum. Bol salata yiyin. Tam bugday ekmek yiyorsaniz halk ekmeginin organik tam bugday ekmeginden alin digerlerinin icinde sut var beyaz ekmegin icindede sut oluyomus aldiginiz firina mutlaka sorun. Yiyebilcegimiz cok bisey yok aslinda kalsiyum acisindada eksik kaldigimiz icin kalsiyum hapi almami soyledi doktorum bide bu diyet sutumun kalitesinide azalttigi icin ek olarak alerjik mamasi veriyorum bebegime cok zor bi surec umarim en kisa zamanda atlatiriz🙏🏻
Zeliha66 Lala9358 bu günlerde insallah cabucak gecer esim fırına sordu biz katmiyoruz süt ama mayada varsa bilemem demis. Yavrumun alerjiden makatında catlak olusmus meger o kanama yapiyomus nasil farkedemedim anlamadim😔
Lala9358 mirsad bazen testlerde alerji cikmayabiliyomus bizdede oyle olmustu kakasi mukusluydu son zamanlarda kanli olmaya baslamisti dogdugundan beri cok kusuyodu bu alerji reflude yapiyomus ve asiri gaz kaka yapmakta zorlanma huzurluk emmekte zorlaniyodu doktorumuz direk kakasindan anladi sut ve coklu besin alerjisi oldugunu
Lala9358 Bhrbhr biz yaptirdik 2 dozuda vurdurduk saglik ocagindaki ebeye sormustum hicbi sakincasi yok dedi
Bhrbhr Lala9358 bi doktor önermedi bi doktor önerfi bilemedim bizim alerji belirtisi kakada mukus ve kandı aşı arttırıyor dediler
Lala9358 Bhrbhr Etrafta salgin cok bide bu asi maalesef pahali oldugu icin herkes vurduramiyor tabi yine siz bilirsiniz tercih sizin ☺ Biz vurdurduk alerjide bi artirmada olmadi diyet yapiyorum ve alerjik mama veriyorum suan biraz rahatlama var
Aymira Sherlocki çoklu gıda alerjisi olabilir doktorunuzu değiştirin Bu konu hakkında nette detaylı bilgi var neleri yememelisiniz ordan bakın ve uygulayın çocuğunuzda fark göreceksiniz
Elifzeynep Diyet cok zor 1 aydir yapiyorum mukus hic gecmedi zaten,bi iki kez bozdum kan geldi minicik damla,6.aya girmek uzereyiz napicaz ek gidada diyet ne kadar surecek
Lala9358 Elifzeynep bizde 5 ayliginiz yaklasik 2 aydir diyetteysim cocuk doktorum diyete girmemi soyledi ama yumurta ve dana eti tavuk eti kuruyemis tahin vs yiyordum ilkte 4 hafta sut diyeti yaptim kakasinda bi duzelme olmadi sonra keci urunlerine gecmemi soyledi bebegim dahada huzursuzlandi kakasi mukusluyken ustunede kanli olmaya basladi dogdugundan beri cok kusuyordu alerjinin verdigi refluden dolayiymis oda doktoruma kanli resmi gosterince gastroenteroloji doktoruna gorunmemi soyledi gittigimizdede sadece sut alerjisi degil coklu besin alerjimiz varmis kuzu eti disinda et tiyemiyorum yumurta beyazi yasak kuruyemis susam tahin vs yasak 8 gun oldu diyet yapali 2 ay yapmami soyledi 2 ay sonunda tekrar goruselim kakasinin durumuna gore diyetini acicam dedi bide ek olarak alerjik mamasi yazdi banada kalsiyum hapi verdi
Agg0207 Eylulksk ben hiç tahin helvası yemedim tahinde alerjik sanırım bi kere yemiştim kızım çok aglamıştı o gün yine. Kaka sayısı normaldi zaten yeni dogan sayılıyordu o dönemde bebekler ilk 28 gün yeni dogan sayılıyorlar ben 25. Gün diyete başlamıştm