Mhmtaff Kızlar ayağımın altı iyice kurudu karardı yaz olduğu için çorapta giyemiyorum bu seferde çok kurudu böyle çok kötü duruyor utanıyorum ne önerirsiniz ayak bakımı için yumuşatan kuruluğunu alan krem maske filan
Ssultannn Mhmtaff lapitak ayak kremi 👍🏻 Özellikle duşta ayak kesesi ile keseleyin ayağınızı çıktığınızda kremi sürün iyice yedirin hatta bazen ben yünlü çorap giyip bir iki saat bekletiyorum yumuşacık oluyor
Jument Mhmtaff https://resim-yukle.com/VdIu Kullandık ve çok memnun kaldık . Deriyi komple soyuyor ve alttan yeni deri geliyor :)
1mom1baby Mhmtaff klasik arko krem 👌 yatarken sürün sizi rahatsız etmeyecekse ustunede çorap giyin cidden çok etkili kızımda cilt rahatsızlığı olmuştu ayağının her tarafı özellikle tabanları çok kurumustu görseniz içiniz acırdı bunu yaptım 1 haftada pamuk gibi oldu
Uzaymekiii Mhmtaff önce güzel bi pedikür sonra da ayak bakım kremi. Ben lapitak kullanıyorum ama biraz kokusu tuhaf geliyo o olmazsa da vazelin kullanıyorum. Özellikle gece yatmadan sürüp üstüne bi çorap geçirince sabah pamuk gibi oluyo👍🏽 Her banyoda da topuklarımı törpülüyorum yetiyo☺️
Mhmtaff Uzaymekiii çorap işi biraz sıkıntı geliyor şimdi bana hiç sıcağa dsyamamam sabaha kadar öyle uyuyabilir miyim acaba
Uzaymekiii Mhmtaff sabaha kadar durmasa da 2-3 saat dursa yine yeter nemi hapsetsin maksat☺️ Ben de dayanamam yaz kış çorapsızım ama kremlediğim zaman dayanabildiğim kadar uyuyorum🤷🏻♀️😂