SB_ Maaksoy 29 gunlüğüz bazen en pahalı şeyler iyi anlamına gelmiyor sab simplex kullandım ilk başta gic bir faydasını görmedim sonra arkadaşım metsil önerdi Sanırım piyasadaki en ucuz gaz damlası kullanmaya başladığımdan beri Allaha şükür diyorum
Fatma0512 Seymacr bende onu kullanıyorum memnun kaldınız mı ve ilaçı nasıl veriyosunuz rica etsem söylermisiniz
Seymacr 5Drykuzusu1- biogaia günde bir kez 5 damla, nurse beslenme esnasında maksimum 5 kez 1 ml kullanıyorum
[silindi] Maaksoy spasmo panalgine diye bı fitil var .benim calmadigim kapı kalmadı gaz yüzünden her türlü organik doğal şey de kullandım damlada hiçbir şeyin faydasını görmedim .bana sadece bu fitil yariyo bebeğim onuncu ayına girecek hala kullanıyorum araştır internetten ben bir buçuk aylıktı kullandigimda doktora danıştım bir de duphalac diye şurup var hekimine sor ama ben en iyi faydayı fitilde buldum
Hamuceraa Maaksoy biogaia ve flatuben diye bir damla vermişti doktor ama yok kötüye gidiyor da iyi olmuyo🤦🏼♀️ 42 günlüğüz. Bana da önerin lütfen beynim yanıyo uykusuzluktan
Uykuyahasret Nurse Harveys colex kullandım ilk önce memnun kalan çok fazla kişi var ama maalesef bizde işe yaramadı şuan zinco kullanıyorum çok şükür daha iyi geldi. Her gaz damlası her çocuğa yaramıyor. Doktor bana işe yaramadığını düşünüyorsan 10 günde bir değiştir dene demişti
Seymacr Fatma0512 biogaia her gün bir kez 5 damla hep aynı saatte, nurse beslenme esnasında 1 ml günde 5 kez veriyorum. Mommys de denedim ben ama bizde işe yaramadı her bebek başka, 2 hafta düzenli kullanımda rahatlarsınız dedi doktorumuz umarım sizde de fayda sağlar
Avci66 Maaksoy Mommy’s Bliss tek geçerim. Muhteşem ötesi hiç bir sorunun klmayacak. Şiddetle önerrim. Ne kaka ne gaz sorunun kalır
Dilosum Maaksoy Cnm bebegin karnina masaj yap, saat yönünde ondan sonra kaldirip, bisiklet harekei yaptir ver sonrasinda zetin yagli termometre koy popsuna, ayaklari havada, tüm gazi atiyor. Bizde cok ise yaradi, tavsiye ederim
ShineThunder Dilosum popoya zeytinyağlı termometre koyarak lavman ile kakasını yaparsa tuvaletini nasıl yapacağını öğrenemez, ilk aylarda bol ıkınma sdc gaz için değil aynı zamanda kakasını yapmayı öğrendiği için de gerçekleşir.. popo kaslarının ve bağırsaklarının gelişmesi için müdahele edilmemesi gerekiyor. Ben stimüle etmek için poposunu silerken mendille pıtpıt yapıyorum deliğinin etrafına, doktorumuz öyle yapmamızın iyi olacağını söyledi