iki_prens_annesi Sayin anneler 15 aylik oglum kabiz oluyo arada bazen yapabiliyo bazen kendini yirtarcasina yapmaya calisiyo nasl kabizligi onleyebilirim kabiz esnasinda ne yapmaliyim ilk oglum bu kadar sorunlu degildi ya caresiz kaliyom 🙄😣
-Livasmom- iki_prens_annesi kayısı hoşafı 👍 yemeklerine zeytin yağı gezdirin tabağa koyduktan sonra bide 🤌
iki_prens_annesi Balkizlarim yok cnm normal sulu yer kati yer farketmiyo yani midesine duskun sukur bnmki
Balkizlarim iki_prens_annesi kabızlığın nedenleri bagirsaklarini calistimak gerek bunun icin sordum zeytinyağlı da damlatin yediklerine bol bol su icsin sut misirda iyi geliyor corbalar vs armut karpuz cokta verilmez tabi bunlar 💐
bir_pasa_annesi iki_prens_annesi aynı benimki kız bazen bizimkide öylr zorluyor yaparken bazen de normal yapıyor ben kayısı suyu içiriyorum arada
iki_prens_annesi Balkizlarim yiyo bunlri cnm ama anlamadm bnde bi kayisi suyu yapip icireyim bakim ne olack 🤗 saol cnm
iki_prens_annesi bir_pasa_annesi hadi ya mart cocuklri iste 😅 kanka ya cikmiyo geçen gun sicak suda oturtarak cikardk ya öldü resmen ikinmaktan duphalc diye ilac var oda ise yaramiyo
bir_pasa_annesi iki_prens_annesi ay hiç deme onalr mı böyle oluyor tek acaba tastan yumusagını ver yeter mi yemek için Kıyamam kuzuma cano ya fitil yaptın mı
iki_prens_annesi bir_pasa_annesi yok cnm bn asla fitil vermedm karnina masaj veya ayaklrine iler geri yapiyom bide sicak suya oturtuyom sicaklikda iyi geliyo aslinda o sekilde deniyorm ama bu aralr kabizlk var yani cikmiyo pislik 🙄
bir_pasa_annesi iki_prens_annesi yavrum nasıl zorlsnıyordur ya zeytinyağı içir günlük 1 tatlı kaşığı Baska aklıma bir şey gelmiyor cano
iki_prens_annesi bir_pasa_annesi kayisi kaynatp suyunu icircem denim bakim ne olack saol yine de cnm bnm 😍😍
Fatma46elif35 iki_prens_annesi bı defa fitil koyun içindeki çıksın kayısı da versen içindeki katı tuvaletini yumuşatmak ki o çok zorluyorsa fitil ver
iki_prens_annesi kubra2608 yaptim cnm biraz fazla kaynattm pure haline getirim kasikla yedirdm vala bi bardak kadar yedi insallah rahtsz olmz 😄 uyudu suan cok saol cnm
kubra2608 iki_prens_annesi aynen aynen yapın 1 yaşından sonra her şeyi yiyebilir bebişler zaten sorun olmaz incir de katabilirsiniz içine o da güzel tat verir