Liyaninannes 4 mama almıştım gepirden kontrol ettim hepsi mamanın üretici firması üzeirne kayıtlı ancak 4 mamanında barkod numarası aynı ve üretim tarihleriyle saatleri. İçime kuşku düştü böyle bişi mümkün olabilir mi ögrenmenin yolu var mı
ipekbocegimmm Liyaninannes ben de getirden 4 mama aldım. Benimkinin de barkod no lari aynı canım sen görüştün mü ne dediler
Liyaninannes Satıcısı bebek magazası Ankara’da. Aradım mesai saatleri dışındaymış ama bunu ögrenmenin bir yolu var mı kutu üzerinde karekod var barkod var yapıştırma değil kontrol ettim ama hepsinin aynı olması kafamı karıştırdı
Mombaby Liyaninannes aslinda 7 24 ulasilmasi gerekir cok sacmaymis ama bence yarini bekleyin. Ben bi defa bebek bezi aldim molfix 5 paket almistik ve hepsi birbirinden farkliydi hic guven olmuyor internete🙁
Liyaninannes Mombaby ürün içeriği yada paketi degişmedigi sürece hepsi bin aynı barkodlu olması lazımmış canm
Liyaninannes ipekbocegimmm evet kuzm hepsinin aynı olması lazımmış zaten ürün içerigi paketi vs degişmedigi sürece barkodlar aynı olurmuş aynı ürüne ait tüm barkodlar. Eşimin kardeşi migrosda müdür o da aynı şeyi söyledi su şişelerini attı hatta hepsinin aynıydı
ipekbocegimmm Liyaninannes ben de evdeki çikolataların barkoduna baktım aynıydı 😂 çok teşekkür ederim kuşkulanmıştım ben de.