Arasinannesiiiii Evet hanımlar konu belli hala sigortalılığım devam ettiği için dün gece itibariyle aşı programına dahil oldum. Randevu aldım biontec Alman aşısı yaptıracağım Emziripte biontec aşı yaptıran var mı içinizde neler tavsiye edersiniz? ..😔😔
Yelda35 Arasinannesiiiii ben yaptırdım ikinciye randevu aldım çocuk doktorumuz doğru olan aşıyı yaptırmışsın dedi bebeğime antikor olarak geçiyormuş, kol ağrım oldu oda canlı hücre yapıldığı için ama ikinci doz daha ağır geçiyor dediler bilemedim
Alyamm- Arasinannesiiiii bende randevu alıcam ama emzirdiğim için bebeğe bi Zararı olur mu diye tedirginim
Arasinannesiiiii Yelda35 babamında ilk dozdan sonra beli tutuldu, çocuk doktorumuza danıştım karar sizin diyor ama yaptırmayın demiyor.
Yelda35 Arasinannesiiiii şöyle düşünüyorum eninde sonunda olacağız mesela bir ülke aşısız olanlara karantina vermiş bence bizde öyle olacağız
Arasinannesiiiii Yelda35 aynen öyle olmalıyız da zaten hemen aldım randevuyu ama ufak bir korku işte 😔
Arasinannesiiiii Alyamm- doktorumuzun mesajı; ''Emziren annelerde aşı ile ilgili bir çalışma yok O yüzden ben bilimsel olarak size göstereceğim bu kanıt yok Ama genel olarak aşı yapılmasını öneriyoruz Ama yine de kararı siz verin’' dedi bende hemen ald randevu.
Yelda35 Karakiz1 ben bir doktor yazışınız gördüm bugün ben olsam yaptırmazdım bir kadın doğum doktorunda yazıyordu
Arasinannesiiiii Karakiz1 kadın doğum doktoru öneriyor mu bir sorun bence. hamileler içinde durum emziren anneler ile aynı kişiye bırakıyorlar tercihi.
ZmrtDila Yaptırdık 1 doz kızıma da geçiyormuş emzirme İle iyiki yaptırdımmm Bizim ülkede bitmez kolay kolay
Arasinannesiiiii ZmrtDila hangi aşıyı oldunuz yan etki yaptı mı bende inşallah Perşembe günü olacağım ilk dozu, biontec aldım randevuyu.