AzraninAnnesii Bebegim 6.5 aylik ama hic surunme falan bise yok.herkes niye emeklemiyo diyo ya.gecmi kalmis kizcem
elifhanimm AzraninAnnesii valla bebekler uzaya da gitse kulp bulurlar , daha erken yapan da var yapamayan da
Kusannesi AzraninAnnesii emeklemeye bilir. Oglum hiç emeklemeden yürüdü. Şuan 17 aylık anca emekliyor oyun manasında😀
BarlasMomm AzraninAnnesii her bebek emeklemez diye biliyorum belki direk yürür annesi. Biz 5.5 ayligiz bizde de daha emekleme falan yok
Mom076 AzraninAnnesii neyyyy 6 aylık bebekten ne gıbı seyler beklıuorlar bu cok bılmısler benım bebegım 7 aylıkken donmeye basladı 8 aylıkken oturmaya basladı 9 aylıkken yuvarlandı gerı gerı emekledı sımdı ıkı hafta oldu emeklıyor yane suan 10 ay 11 günlük kımseye kulak vermeyın
Hilal06a Erken daha. Hem emekleme gelişim açısından Bi kriter olarak bakılmıyor emeklemeyen bebek çok 😊
merve0128 AzraninAnnesii illa emeklemesi mi lazımmış insanlar hep konuşur boşverin belki emeklemeden yürüyecek o konuşanlar bunu biliyor mu acaba . Ayrıca geçte emekleyebilir her çocuk farklı sonuçta herşeye burnunu sokan insanlar yok mu herşeyi bilip hadlerini bilmiyorlar
Gulsenck AzraninAnnesii bizde 6.5aylıgız bırak emeklemeyi bi kere dönüp kalıyor bebeğim yürüteç almış eşim ben bindirmek istemiyorum sürekli ona koyuyor 😡
Edisilayda Gulsenck canım karışmak gibi olmasın ama çok erken yürüteç için doktorlar 8. Aydan sonra öneriyor.
bala86asel AzraninAnnesii Bebeğim dokuz aylık benim emeklemiyor sizinkisi normal yani her bebeğin gelişimi farklıdır her Bebek’te emekleyecek diye de bir şey yok
Gulsenck AzraninAnnesii bilemiyorum ki kaynanam bişi olmaz diyor eşim dinliyor kaynanam hiç bi çocuğunda yüreüteç kullanmamış oysaki bana daha erken gibi geliyor ve ben çok kullanma taraftarı değildim