Mommerve Hanımlar selam bebeğim altıncı ayına girdi huyu suyu değişti geceleri saat başı uyanıyor gündüzleri de huysuzlanıp ağlıyor. Altıncı ayda atak var mı veya bu durumu yaşayan aranızda
Evsen_2635 Mommerve ben bizde 6 ya girdik aynı durum bizdede var gece güzel uyuyan çocuk sık sık kımıldayıp uyanmaya başladı sürekli bağırıyor çok çabuk sıkılıyor çok mız mızlanmaya başladı kucak istiyor sürekli kucağıma alınca herşey bitiyo
mycutebaby Mommerve aynı şekilde bizde öyleydik vala 4 ay atağından daha kötü bu ay bizim dişlerimiz çıkmaya başladı alttakiler geliyor birisi çıktı yarıya kadar diğer ikincisini bekliyoruz ve gece de saatte bir kalkıyor gündüz de uykuları çok düzensiz olmaya başladı
Mommerve Tosbik1406 bu ayda atak olduğunu bilmiyordum . Çok yorucu atak bitiyor diş başlıyor diş bitiyor başka bi sıkıntısı başlıyor o kadar yoruldum ki 😒
Tosbik1406 Mommerve kuzum benim oğlan kolik inan bana doğduğu günden beri ağlıyor yine dayanıyorum şükrediyorum sağlıklı diye
Mommerve biregesevdasi canım diş etleri çok normal duruyor ama diş çıkaracak olsa da bu şekil olurmu sizinkide böylemiydi bir anda mı çıktı
Mommerve Tosbik1406 haklısın canım yapı olarakta sinirli bir insanım zor sakinleştiriyorum kendimi . Çok şükür ki sağlıkları yerinde haklsın
Mlke301020 Mommerve biz hep öyleyiz 7 buçuk aylık emiyor sanırım acıkıyor ya da dişlerinden dolayı uyanıyor
En_guzel_yanim Mommerve bizde huzursuzuz çok. 😒 Diş eti bembeyaz olmuş. Ucu gözüküyor ama patlamadı dişi😒 inşallah hemen çıkar 🌸
Mommerve En_guzel_yanim İnşallah canım ben de kontrol ediyorum arada fakat diş etlerinde şişme yok sadece beyazlık var