Milalimon Kızlar selam benim kızım 4 ay 25 günlük sadece emziriyorum.Fakat tat alsın die annem çorbalardan az az verdi şimdi habire yemek istiyo 🤔 sizde herşeyden bi tat alsın die veriyomusunuz 😁
NurR Milalimon ama çorbalarda tuz salça baharat var bebeğe özel yapmıyorsanız tattırmayın ek gıdaya geçince de tattırmayın ona özel hazırlayın tuzsuz salçasız
ErtugrulAnnesii Milalimon yemek istediğini nasıl anlıyosunuz cidden? O ay bebekleri herşeye meraklı olup atılır😅 oturup yemek yiyeyim demiyor haliyle. Bence nacizane tavsiyem vermeyin🙏🏼
Twinkle Milalimon çokk küçük bence. Ben bebeğim 6 aylıkken başlamama rağmen bağırsak problemleri yaşadık. Zaten ömür boyu o yiyecekleri yicek bırakın bol bol anne sütü alsın🌸
NrYlmzTsr Neden bu kadar acele, tattirmayin. Midesi ne ki corbalarin tadini alsin 😊 Oglum 6 ay 10 gunluk olana kadar ek gidaya hicbisekilde baslamamistim. 8 aylik suan hala agirlikli emziriyorum.
Milalimon ErtugrulAnnesii anneme sormam lazım😁😁 cocuğun canı yemek istiyo dio ben yokken az az herşeyden tattırıyo işte ben kızıyorum