Minik1yusuf Arkadaşlar bebeğim 3ay.20gunluk sadece. Anne sütü alıyor doğum kilosu 2900 boy50 Şimdiki kilosu 5bucuk kilo boyuda 64sntim Ebemiz kilosu güzel dedi. Kilosunu boyuna verdi dedi boyu iki katı olmuş dedi sizece nasıl normalmi
Gulenes Minik1yusuf şimdi ebeniz çok gzuel demiş niye onaylanmak için buraya boy kilo yazıyorsunuz başka anneler çocuğu zayıf olanlar takıntı mi etsinler diye lütfen yapmayın böyle
Minik1yusuf Gulenes lütfen ne yazacaginizi iyi bilin benim maksatim hiç bir anneyi uzemek değil aklımda takılan bişey oldu ondan. Yazdım
Gulenes Minik1yusuf aklında takılan neydi canım ben pek anlayamadım aklıma takılan bence sen ne yazacağını bil
Minik1yusuf Gulenes oğlumun kilosunun biraz düşük olduğunu düşündum sizlerden de duymak istedim iyimi degilmi kilosu
Bayanironi Minik1yusuf İyi olduğunu bile bile de yazmazsın amaa. Benim kızım 8 aylık 8 kilo sizinki 3 aylık 5 kilo karşılaştırın şimdi. İyi mi değil mi karar verin.
Tugceonrdml_ Minik1yusuf hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli olsunlar inşalalh 🤲🏻 Sadace anne sütü 🌸 42+1 Haftada doğum yaptım Kızım 3.900 kg 53 cm doğdu şuan 2 ay 10 günlük 6 kg 64 cm dün tartıldı