Deletedmom345 Ecekusum Benim oğlumda 8 ay 2 günlük emeklemeyi geçtim sürünmüyor bile😅ama içine kurtlar üşüşmüş gibi feci hareketli. Emeklemek motor gelişimine dahil değil,direkt yürür belkide kızınız💕
NeslihanBusra Ecekusum benimkide 7 günü var 8 ay olmaya. Emeklemiyor (bende emeklememişim), bol bol yürütüyorum. Kendisi 7 ayda dönmeye başladı dönerek ilerliyor.
Selmayusuf Ecekusum 8 ay 15 günlük emekliyor oğlum. İlk başta ne sürünme ne dönme bişey yoktu bi gün bi baktım emekliyo 😂. 7ayın sonlarında emekledi.
Derinnnnnm Ecekusum benim bebegim de engellemiyor bugün 8 aylik olduk ve uyku düzenimiz vardı berbat oldu geceleri uyumuyor artık neden acaba kızlar sizinde öylemi
NrYlmzTsr Benim oglumda emeklemiyor, surunmuyor, cani isterse saga sola donup yuz ustu yatip oldugu eksen etrafinda donuyor 🤣
Ftmacgdm Benim oğlumda 8 buçuk aylık emekleme yürüme bir yerden tutunup kalkma hiç birisi yok. Çok hareketli ama yüz üstü koyunca yuvarlanıyor sadece sürekli kollarından tututup yürütüyorum öyle gidiyor 🤔
Derinnnnnm NeslihanBusra uyku düzeni nasıl acaba bizim gündüz uykusu 3 ten 2 düştü 2cgundur g3ce de cigl8k çığlık ağlıyor
NeslihanBusra Derinnnnnm gündüz 2 saatte 1 mutlaka uyutuyorum canım (max 1 saat), gece bi problemimiz yok 9 gibi gece uykusuna yatırıyorum
Happymother Kızım dönüyor emekliyor ama terse terse 😂düz gitmiyor ısrarla bana tutunup kalkmaya çalışıyor buarada oğlumda emeklemeden yürümüştü 11 aylıkken
Ecekusum Happymother sanırım hepimizin ki genel olarak ohle. Düşünmelimiyim bunu bilmiyorum genel olarak etrafındaki bebekler emekleyince bı şüphede kalmıştım 😔
Mermaid Ecekusum biz dokuz ayligiz iki aydir surunuyor geri geri okadar one dogru gitmiyor bende onemsemiyorum her cocuk emekliyecek diye bir kural yok😊