babyboydoruk Evet oğluşum ilk dişini çıkardı çok şükür dün fark ettik çıkmış dişi 😊 oğluşum 5aylık 😍 Sizin bebişler kaç aylıkken çıkardı ilk dişini ? 😊
Heraninannesi babyboydoruk 7 ay 6 günlük daha birşey yok üst diş etleri şiş sürekli huysuz ağzına herşeyi götürüyor ne zaman çıkacak bilmiyorum 😏
Bisaniye babyboydoruk gözünüz aydın :) bizimki de yokluyor. Beş aylık. iki üç gündür iyice huzursuz oğlum
babyboydoruk Bisaniye teşekkürler 😊 oğlum fazla huzursuz olmadı ama uyumakta zorlanıyordu biraz önceki gibi kendi kendine hemen uyumuyordu sürüyordu birazcık uyuması ama atlattık sayılır ilk dişimizi 🙏🏻☺️
Heraninannesi babyboydoruk Jel ile masaj yapıyorum ama sertlik var sadece diş yok her sabah bakıyorum nerdeyse ☺️
babyboydoruk Ayazz444 salyası fazlasıyla artı eli ağzından hiç gitmiyordu ve son bi haftadır da uyumaya zorlanıyordu 😊
Alazokan İlk üst diş mi çıkar alt dişler mi benim de bebeğim 4ay 23 günlük de merak ediyorum 😇 huysuzluk da var oğlumda
Ayseanne babyboydoruk oy maşallah hayırlı olsun annesi☺☺ bizim kizlar 7 aya gidiyor herşey ağızda arada salyalar artiyor ama daha bişey görünmedi heycanla bekliyoruz geceleri sık uyanmada başladı ondan mi bilmiyorum
babyboydoruk Ayseanne sağolun teşekkürler 😊 ozaman her an gelebilir çünkü bizdede bu belirtiler vardı 😊 fazlasıyla salya ve uyumaya zorlanıyordu 😊