Kendincebiri Kızlar bebeğinizi gece emzirmeye kaldırıyor musunuz o kalkmasa bile ? (Bebeğim 3 aylık )
2bebislianni Kendincebiri canım ben post açtım bunla ilgili ilk bebeğimde de kaldırmadım bunda da kaldırmıyorum benımkise 3 aylık uykusunu bölmüyorum hiç kendi acıktıgında uyanacak ay da zaten
Ceyo0666 Kendincebiri kalkmiyorsa kaldirmayin dis doneminde fazlasiyla kalkiyorlar zaten acikinca uyanir merak etmeyin bebenim bebegim de oyleydi 5 6 aya kadar oyle gitti sonra mubatek her saat uyandik 😂
Girlpower Kendincebiri kaldırmıyorum fakat bebeğim saat 4-5 gibi uyurken hareketlenmeye başlıyor heralde acıkıyor sağa sola dönmeye başlıyor o zaman hiç uyandırmadan alıp emziriyorum uykusuna devam ediyor onun karnı tok benim kafam rahat oluyor😂
Kendincebiri 2bebislianni ya ben de vicdan yaptım çünkü 2 aylık olduğundan beri hiç kaldırmıyorum o acıkınca kalkıyor zaten belli saati var ama çok mu Aç Bırakıyorum diye üzüldüm şuan
Dilekbudak 4 aylık kontrolumuze gittik doktorumuz kesinlikle kaldırma bu dönemde gece uykuları bizim için çok önemli dedi. Uyandikca besleyebilirsin 6 saat aç kalabilir dedi.