Mertin_annesi Bebeğim 4 aylık ne zaman rahatlarım kaç yaşında rahata erdiniz biraz olsada kendinize vakit ayırıp uyku uyudunuz
Kadifemsii Mertin_annesi o dönemler herşey çok güzeldi taki 2 hafta önce bebeğim ateşlenene kadar şuan 11 aylık
Tortilla Mertin_annesi kızım 11 aylık gitgide zorlasıyor sankı gün gectıkce ayaklandıkca yorgunluk cook arttı. 3 yas dıyorlar da ınsallah oyledır🙁
elifhanimm Eşimden yardım istediğimde rahatladım, o da yoruluyor dedikçe kendime yüklendim ama en son error verdim
Oykucinarmom Mertin_annesi kızım 4 yaşına geldiğinde rahatlamistim simdi 6 yaşında cok sukur bi kahrı yok. Oğlum 9 buçuk aylık bakalim bekliyoruz o günleri
MotherOfAlmila Mertin_annesi Biz de 3. Ayimizdayiz iyi gidiyoruz bakalim, geceleri uyuyuo dinlenebiliyorum. Umarim boyle devam eder.🥲
Nesrincente Mertin_annesi 4 aylıgız bızde gece uykusu ıyı cok sukur ya sizinki uyumuyor mu aç falan olabilir mi ki ben mama verip yattırıyorum 3 e kadar falan uyuyor sonra bı emiyor 5tekrar uyuyor 6 6 bucuga kadar cok sukur
hunilimomm Mertin_annesi 2 yaşında yemi yeni rahat ediyorum memeden kestim artık deliksiz uyuyorum 😂 bu yaşında zorluğu var tabi ama ilk zamanlarda ki gibi degil suan icerde oyuncakları ilke oynuyor ben mutfağı temizledim sonra beraber is yapıyoruz. Çamaşırlarını veriyorum çekmecesine koyuyor yada oyuncaklarını toplamasını gösteriyorum
YavruKurdum elifhanimm Amiiiiiiiiiiinnn… Yok valla eşime şunu yap deyip peşine gidiyorum çünkü içim rahat etmiyor adam babaliga yeni alışıyor korkuyorum yapamaz diye.
elifhanimm YavruKurdum yapar allahın izniyle , hep peşlerine gittiğimiz için bugün bebek burunu trmizleyemiyor adamlar😄
Alya_efeninannesi Benim kızım da 3 yaşına gelince rahatlamistim. Şimdi de 3 aylık bir oğlum var ve bakalım oğlan da nasıl oluyomus işler onu gorecez
elifhanimm YavruKurdum valla ben güç yetiremiyorum bebeye öyle sert jaraketşer yapıyor ki adam gücü lazım 😄
Laden Mertin_annesi annem bana şey demişti bir keresinde. “Dünyaya geldi, artık ölene kadar sana rahat yok.” Çok haklıymış anneciğim. Her yaşın, her ayın bir zorluğu var. Galiba ölene kadar rahat yok😁
YavruKurdum elifhanimm Bizimkinin en nefret ettiği şey burnunu temizlemem ağlıyor dokunmadan ama bir tek de ben yapabiliyorum 😂😂😂🤷🏻♀️
elifhanimm YavruKurdum benimki de öyle hele şuan burnu akıyor sildirmiyor bile değil ki çekeyim. Büyüselerde evlenselerde gün yüzü görsel ahahahha