Tkn Kızlar sizce bu emzik gerçekten çocukların dişleri bozuyor mu aralık diş oluyormuş kuĺlanim sonrası ben çok kararsiz kaldım kullanıp kullanmamakta
basaktpe12 Tkn canım benim başıma gelmedi ama örnek vereyim yiyenim hiç emzik emmedi dişleri dümdüz suan 6yasında hepsi dümdüz yani bozuk yok
sevgi88 Tkn canım hiç inanmıyorum öyle şeylere kızım hiç emzik almadı ön dişleri ayrık hafif oğluma alıştırdım daha 4 aylık göreceğiz nasıl olacak
Aymiraaa Tkn evet öyle söyleniyor ama bazı doktorlar 1 yaşına kadar öneriyor bende 14 aylıkken bıraktırdım damak yapısı bozulur diye 1 ay geçti ve çok pişmanım geceleri çok fazla uyanmaya başladı
Tkn basaktpe12 ya genetik yapiya da bağlı bencede ama ne bilim aralik diş olurmuş die duydum endişelendim
Busramusti Aymiraaa emziği gece boyu ağzında mı duruyordu sık uyanmaya başladı acaba benim oğlum da emzik kullanıyor ama uyuyunca atıyor ağzından
Mom084 Tkn o genetik bence 30 yaşındaki insanında dışı ayrık olabiliyor ben 3 yaşına kadar emisim ayrık yok kızım emzi onun 2 ön disinde ayrık var mesela
Mom084 Tkn komşumuzun torununa emzik vermediler çocuk 6 yaşında hala parmak emiyor parmak emek daha tehlikeli damagi yukarı çıkmış gördüm içim bı tuhaf oldu ve bırakmıyordu neler yaptılar parmağına doktor bişey önermiş onu bile yaptılar vazgeçmiyor çocuk
Mom084 Tkn emzikten korkmayın ama.parmak emmek daha beter benim kızımda 2 yaşına kadar emzik aldı bigun gece bı kestim o oldu sadece dışı çıkarken alıyor onuda emmiyor gezdiriyor ağzında
Tkn Mom084 ya emiyor biraz sonra tekrar uykuya dalıyor kendi bırakıyor parmağını da anlamadim acıkıyor die mi öyle yapıyor