Selin39 Berra60 ben kızımın doğumun da yağmur konsept tasarım dan yaptırmıştım çok güzeldi memnun kaldım kapıda ödeme de var
ZeynepAsya19 Berra60 gülümse magnet harika orjinal magnetleri var daha önce sipariş verdik memnun kaldık.
Bsrylmz Berra60 istagramdan resimli magnet sayfasından mıknatıslı buzdolabı fotoğrafı yaptırdım normal resim çıkarttım memnun kaldım
sevimmm Berra60 daha önce çalıştığım için pek yapamamıştm ama artık yapıyorum istediğin bi model olursa yapabilirim destek verirseniz sevinirim kızlar magnet kapı süsü gelin çiçeği etamin havlu vs Sayfamın linki bu https://instagram.com/ipek_tasarm?utm_medium=copy_link
Surmeli_ İnstagramdan tasarım buketi adlı sayfadan yaptırdım hem uygun fiyatlı hemde özene bezene kargoluyor asla kırılma olmuyor
MervEslinArden Berra60 DigitalMagnet instagram sayfasından direk kendi sitelerine giriş yapıp kendimiz oluşturuyoruz güzel de
Canan_sezer Berra60 kesinlikle sosyopix bebegiöşn bütün resimlerini cıkatıyotum magnet cerceve anı defteri boyut boyut resimler