anneugur_1 Bebeğim iki aylık elini emiyor çenesi tahriş etmiş engelemem gerekiyormu bilmiyorum parmakta zayıflık ve damak yapısı bozuluyormuş ama ellerini keşfettiği dönemde kısıtlama yapmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Minisinannesiii anneugur_1 benimki de sürekli emiyo tam 2 aylik bide salyası akıyo acaba diş mi çıkarıyo dedim bi ara 😀
Koala06 anneugur_1 Bugün 2 aylık oldu. Bizimki de öyle elinden gelse komple ağzına sokacak elini cuk cuk emiyo😂
Ali_Han20 anneugur_1 onlar simdi değil bırak emsin. Ek gıdada rahat edersiniz. Benim oğlum da emiyordu ben yedi yaşına kadar emdiği için çok korktum ancak sürünmeye başladı bıraktı. Yani benim oğlum bıraktı ise hepsi bırakır çünkü hem parmak hem emzik hemde elini aynı anda sokmaya çalışan bir bebekti☺️☺️
anneugur_1 Minisinannesiii aynen erken diş mi çıkarıcak dedim 😁😁 Sürekli eli ağzında bazen hızını alamayıp tüm elini ağzının içine koymak istiyor.
Minisinannesiii anneugur_1 benimki de göğüsümün hepsini ağzına almayı istiyo damaklarıyla sıkıyo daha 2 ayliksin bu ne hırs 😀