Mom587 Arkadaşlar gaz ilaçları gazın oluşmasını önlüyor. Gazın çıkarılmasinami yardimci oluyor. Bilgisi olan varmı. Birde 2 gaz ilacı kullaniyorum ,sizler gaz ılaclarini nezaman kestiniz nasıl kestiniz
Wolverine Mom587 Gaz için kullandığınız damla ilaç değil. Bitkisel takviye. Gazi asla kesmezler sadece gazın oluşturduğu şişkinlik ve huzursuzluğu azaltabilirler. Bağırsak gelişimi için uygun bir probiyotik damla Ve gaz icinn gaz damlası kullanırsanız daha etkili olabilir. 4.aya kadar bebeklerin bağırsak gelişimi devam eder. Bu gelişimi tamamlayana kadar gaz malesef biraz sorun oluyor bebislere 🤷🏻♀️
Zhrabrk Mom587 benim bildiğim sadece bebeği rahatlatmada yardimci oluyo gazın olusmasini önlemiyo. Ben acikcasi gaz damlasindan bi fayda goremedim bi cay kasigi rezene veriyorum o daha rahatlatiyo
Wolverine Mom587 Mom587 Arkadaşlar gaz ilaçları gazın oluşmasını önlüyor. Gazın çıkarılmasinami yardimci oluyor. Bilgisi olan varmı. Diye sormussunuz bende gaz oluşmasını engellemez gazin oluşturduğu şişkinlik ve huzursuzluğu azaltabilir dedim. Nesini tam olarak uygun görmediniz sorunuza?