Deletedmom0099 kızlar bana 3 gün oldu sıra geldi ama sinovac yok, bekleyen var mı, ne zamandır bekliyosunuz? fahrettin koca gelicek demiş ama çok bekleyen varsa yine yetmiycek sanırım, biontech olmak istemiyorum ama çok fazla da beklemek istemiyorum 😬
VERA19 Deletedmom0099 Eltim,Kaynım,ben ve tüm kuzenlerimiz Biontech olduk.2 ay geçti.Bir sorun yaşamadık🙂
Deletedmom0099 Reyna benimde ananem ve annem oldu biontech ama nedense tedirginlik hissediyorum 🤷🏼♀️ napsam bilemediiimmm
Deletedmom0099 Egemenin_Annesi kısırlık falan diyolar ya zaten cocugum 5 sene oldu, yine olmazsa ona bağlarım kendi kendime diye riske atmak istemiyorum 😂 bide sinovac geleneksel aşı olduğu için onu istiyorum
Deletedmom0099 Mualdu06 sinovac geleneksel aşı, yani daha önceden de var olan bi aşı aslında ama biontech tamamen yeni üretim o yüzden biontech pek istemiyorum bide kısırlık yapıcak ileriki dönemlerde diye duydum, benim cocugum zaten zor oluyo o yüzden bilinç altıma işledi resmen korkuyorum biontechten
Reyna Deletedmom0099 markası fark etmez bunamayın bence koronadan iyidir her türlüsü gidin olun asınızı da bize de sıra gelsin bir an önce
Egemenin_Annesi Deletedmom0099 hic öyle düsünme olur mu hic öyle sey ya bunlar hep kulaktan dolma bilgiler. Almanlarin asisi bu kaldi ki almanlar nüfusu genclessin diye ugrasiyor kisirlik yapan asi asla yapmaz 😁 ben sahsen biontech olmak istiyorum sinovac olursa geri cevirecem. Avrupa birligi sinovaci asidan saymiyor bide 😅
Misterious Deletedmom0099 Almanya nüfusunu aritrmaya çalışanbir ülke. Millete yeter ki çocuk yapsınlar diye innailmaz destekler sunuyor devlet olarak. Sizce kendi halkını kısır yapacak aşıyı uygularlar miydi? Asıl sinovactan korkun. Çin zaten nüfusu azaltmaya çalışan ülke. Birazcık mantık, birazcık sorgulama, birazcık düşünme kabiliyeti ile siz de bu sonucu görebilirsiniz.
Lidya-t Biontech daha etkili olmayana bir talep bar yani .Biontech gelemden öncede millet onu bekliyordu.Ben 2. dozuda oldum hiç bir yan etkisi olmadı
Deletedmom0099 Lidya-t evet doğru onu da çok bekleyen vardı, ben bastan beri sinovac istedim ama sıra gelene kadar kalmadı 🙁
Deletedmom0099 Reyna evet kesinlikle kimsenin hakkına girmek istemiyorum bu konuda, sanırım biontech olucam
glbgci Deletedmom0099 sinovac çok güvenli gelmiyor bana açıkçası. Nasıl olduysa bu virüs çinden çıktı aşıyı da onlar buldu ama aşıdan önce toplum olarak iyileştiler sonrasında aşıyı piyasaya sürdüler. Biontech oldum hem koruyuculuğu daha fazla ve doktorumuz bunu önerdi
Deletedmom0099 glbgci mantığınız çok doğru, hiç bu açıdan düşünmemiştim, biontech olucam karar verdim
Mom987 Deletedmom0099 Babamın kuzeni doktor sinovac önermiş. babam annen sinovac oldu sorun yasamadilar hiç. Biontech olan tanıdıklarim daha fazla ama ☺️