Aybukemm ikiprensannesi_gul bende geçen hafta 5 gün kaldım annemde eve gelince kendimi boşlukta gibi hissettim 😅
Aybukemm Narin9 haha aynen benim kızım 1 yaş 14 günlük bir dakika oturmuyor sürekli geziyor bende peşinden geziyorum tabiki 😅
Aybukemm Flamingom benim kızım da çok güzel yerdi 8. Aya kadar 8. Aydan sonra bozuldu iştahı 1 yaş 14 günlük hiç bir şey yemiyor
Flamingom Aybukemm 1 yaşa kadar blw sebze yedi brokoli havuc gibi bayılırdı. 1 yastan sonra sebze yemez oldu. Simdi 2 yasa girecek et yemek istemiyor. Ki et severdi. Biz de boğazına düşkün yapmayı yemeyi severiz neler neler deniyorum malesef olmuyor
Tugceynr Aybukemm dün geceden kıymalı patates yemeği yapmştm. Eşim yanına makarna ve cacık yapacak😄 ben kızımı aldm işe geldim bugün eve gidince yemeğim hazır olır 😄
Nazli_07 Aybukemm Etli sebzeli güveç,nohutlu pilav, cacık bide eşimin doğum günü yaş pasta almıştım 😂
queens Sulu köfte ıspanak çorbası vardı dün. Bu akşam kaynanam yapçak (aylardır hergün bizdeler şükürler olsun birgun yapmak aklına geldi küçük bebeğim var hergun ne yapsam diye düşünmekten bıktım😩)