Yusufrony 2.5 aylık denemedım damla çaylr kalmadı gaz dansçısı devam edıyor metsil kulanmadım kulanları ne kadar verıyorsunuz ve yardim etmışmı merak ediyorum
Sara_Prensesin_Annesi Yusufrony http://www.valensilac.com/alleviando.html link atiyorum canim günde 3-4 kez verebimiyorsun
Deletedmom388 Yusufrony günde 4kez 8er damla. Sorunu tamamen çözmüyor ama bebeğimi baya rahatlattı bu yüzden günde 1 kez veriyorum artık. 37günlük bu arada
Sara_Prensesin_Annesi Bizde ise yaramadi. Alle Viando diye damla var bitkisel en iyi cözüm onunla oldu
seftaliyanak Sara_Prensesin_Annesi alle viandoyu nasıl kullandınız her gün mü verdiniz birde direk mi yoksa suyla mi
Sara_Prensesin_Annesi Sara_Prensesin_Annesi seftaliyanak kuzum link atmışım bak günde 3-4 kez 4er damla yazıyor
Sara_Prensesin_Annesi seftaliyanak Üzerinde yazar zaten nasıl kullanılacağı. Çocuk doktoruda dozunu söyler. İnanırmısınız unuttum kaç damla verdiğimi🤭🤭
Blessed Sara_Prensesin_Annesi az kilo aldığını siz mi düşündünüz yoksa doktor mu söyledi? Daha çok küçük bebeğiniz onun midesi minnacık. Normaldir yeni doğum yapan anne bebek doymuyor sanır ama doymasa kilo almaz bezleri doluysa sorun yok