Bulutunannesi Damlasini veya surubunu kullanan varmi memnun musunuz? Ve surup gunde ne kadar veriyosunuz 30 ml kadar veriliyormus ama fazla mi 🙃
GamzErva Bulutunannesi biz şurubunu kullandık canım ilk başta sabah akşam 2,5 ml ile başladık faydasını gördük fakat ne zaman doktor bebeğiniz 1 aylığı geçince günde 4 sefer 3 ml çıkarın dedi etkisi kayboldu☹️
Bilge Bulutunannesi damlasını kullanıyorum 3 gündür, doktor akşamları ver 15 damla dedi geceleri huzursuz diye. Memnunuz şimdilik rahatlıkla gazını çıkarıyor ama kakasını normalden biraz fazla yapıyor o da normal çünkü zeytinyağı içeriyor
seydaac Bulutunannesi 2buçuk aylık bebeğim nurse Harveys şurubu önerdi doktorumuz günlük 5 ml veriyorum faydasını da gördüm. İkinci şişeye geçtik epey fark var eskisi gibi ağlamalar kalmadı sadece uykusu geldiği zaman çok ağlıyor buna da şükür diyorum artık.
ikos58 Bulutunannesi her ıkısını de kullandım. Damlasını gunde 4 kez 6 şar damla verıyodum surubunu ıste hala kullanıyorum gunde 3 kez bır pıpet yanı 5 ml
ArasAtlas Bizede dün verdi doktor damlasını sabah akşam 10 damla inşallah iyi gelir biogaia da kullanıyoruz
Bulutunannesi ArasAtlas surubu cok iyi damlayi daha bilmiyorum dunden beri bir fark yok duzenli kullanimda gosterir etki belki
Bulutunannesi ikos58 30 ml kadar veriliyormus bende sizin gibi 3 4 keee veriyorum 30 cok gelir diye cekiniyorum biraz
ikos58 Bulutunannesi gelmez canım tamamen bıtkısel zaten dereotu ve kımyon ozu baska bısey yok ıcınde mesela doktor bıze soyle onermıstı ılk haft 4 kez 2. Hafta 3 kez 3. Haft 2 kez 4. Hafta 1 kez gunde fakat ben 3 e dustugumde cocuk cıldırdı yanı 4 bence ıdeal
Lolita Bulutunannesi kız kardeşim kullandı hoc memnun kalmadı.Biogai kullandı memnun kaldı.Tavsiyefi üzerin e ben de bebeğime kullanıyorum fakat bir faydasını göremedim:(